Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצעי סוף שנה - סקודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

רציתי להתענין אם מישהו היה בסוכנות סקודה והתעניין מה הם מבצעי סוף השנה של סקודה ?

תודה

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סקודה סופרב בכמה? ומה מחיר המחירון?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

הדגם הרגיל ב-167 במקום 177.

ראיתי שיש כאלה בסוכנויות כיד ראשונה עם 0 ק"מ אז אולי הם אפילו יתגמשו עוד קצת.

פורסם

היום הייתי בסוכנות.

אוקטביה 1.2 אלגנס עם כמה קשקושים (חיישנים גראפיים, מיגון ומעמד לטלפון) ב-136K על הכביש, מה אתם אומרים?

פורסם

אני סימנתי את האוקטביה, הקורולה וה-3, אלה המתחרות המובילות לדעתי.

את המאזדה אני אקפוץ לראות ולקבל הצעת מחיר השבוע, שם אני מכוון לדגם ה-2 ליטר אקטיב.

הקורולה היא אפשרות אחרונה מבחינתי.

פורסם

נהגתי כמה מאות ק"מ 2/3 מהמכוניות שהזכרת.

הקורולה-משהו בה לא הסתדר לי,לא בעיצוב הפנימי ולא בעיצוב החיצוני.

המצלמת רוורס נמוך ואי אפשר להיעזר בה כמעט,כנ"ל שרוצים להעביר שירים במסך המגע.

המנוע בעל "רעש" לא נעים והרכב לא הרגיש לי יציב במהירויות גבוהות.

האוקטביה רכב טוב,אמנם משעמם להיות בו(לעומת הגוונים והצבעים שיש ביונדאי נניח) הכל שחור אבל איכותי,

מערכת השמע מצוינת,המושבים נוחים ויש המון מרווח.

וגם מזגן מאחור.

Subaru B4 2.0 2012

פורסם

דווקא באלגנס יש אפשרות לתא נוסעים בהיר, זה כמובן יותר יפה אבל נוטה להתלכלך ועוד לא החלטתי מה דעתי על זה.

פורסם

בשביל לכלוך יש את הפורום דיטיילינג שלנו :)

למה לא פלואנס דיזל למשל? i30/35? הן גם מכוניות טובות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הפלואנס מרגישה מיושנת קצת ופחות איכותית מהאוקטביה.

ה-30 נמצאת לפני מתיחת פנים וגם היא פחות איכותית, ה-35 קצת מצועצעת. בתור משומשות הן באות בחשבון אבל כחדשות אלה השלישיה שציינתי קודם עם העדפה לאוקטביה כנראה.

פורסם

האוקטביה המטורבתת מול היפניות הייתי הולך על האירופאית.

לדעתי היא גם זו שתחזיק יותר מחירון בעתיד.

אבל 136K זה המון, כמה עולות היפניות?

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אני עם דיסקאונקי עוד מהיונדאי, הכי נוח שיש.

היום יש ביקוש חזק לאוקטביה אבל הדגם הנוכחי גם נמכר יותר מהקודם.

על הכביש אני דיי בטוח שכולן יתיישרו כמעט לאותו מחיר, 4,000 שקלים זה לא הפרש משמעותי מבחינתי.

פורסם (נערך)

מייק, אוקטביה נעשתה סופר פולולארית לאחרונה. שיירות של רכבי שקודה נוסעים על הכבישים, זה בדרך כלל שיירה של 2 אוקטביות דור האחרון, עוד אחת דור הקודם/ראפיד ויטי ו/או סופרב. אני מתלא עד כמה המותג נעשה פופולארי.

ממליץ בחום על אוקטביה, זה רכב מעולה, תא נוסעים איכותי ונעים מאוד לנסיעה ונהיגה. יש גם תא מטען ענק סופר פרקטי.

חיישני רוורס גראפיים הם פשוט ליגה של דבר.

עומר, הבעיה שהיפנית לא תמיד יפנית, הקורולה באה מטורכיה. מזדה באמת יפנית אמיתית בחלק הדגמים.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...