Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצעי סוף שנה - סקודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הממצאים שלי מהיום - טויוטה לא מציעים מימון וההטבה שלהם היא 1,500 ש"ח הנחה או הטבה להתקנת אבזור. לא הכי אטרקטיבי אבל נסיעת המבחן דיי הרשימה אותי, הגיר הרציף לא מרגיז כמו שחשבתי והקורולה התקדמה בצורה דיי משמעותית לעומת הדור הקודם.

יונדאי דיי נדיבים בהנחות אבל הרכבים שלהם פחות תחרותיים ביחס למתחרות לדעתי.

פורסם
הממצאים שלי מהיום - טויוטה לא מציעים מימון וההטבה שלהם היא 1,500 ש"ח הנחה או הטבה להתקנת אבזור. לא הכי אטרקטיבי אבל נסיעת המבחן דיי הרשימה אותי, הגיר הרציף לא מרגיז כמו שחשבתי והקורולה התקדמה בצורה דיי משמעותית לעומת הדור הקודם.

יונדאי דיי נדיבים בהנחות אבל הרכבים שלהם פחות תחרותיים ביחס למתחרות לדעתי.

איזה הנחות יש ביונדאי?

פורסם

I35 סופרים על הכביש עם מיגון וחיישנים ב-130K.

יונדאי IX35 מהדגם הפשוט עם מולטימדיה, מגנזיום, מסכים ומיגון ב-151.

פורסם
I35 סופרים על הכביש עם מיגון וחיישנים ב-130K.

יונדאי IX35 מהדגם הפשוט עם מולטימדיה, מגנזיום, מסכים ומיגון ב-151.

אתה יודע מה המחיר של הi30 והi20? אחרי הנחה?

פורסם

לא התעניינתי כי הם לא רלוונטיים מבחינתי.

I20 הכי משתלם לקנות מליסינג עם 0 ק"מ. מחיר כזה בסוכנות אין מצב שתקבל.

פורסם

הזמנתי בפולקסווגן חיפה

פולו קופמפורט 1.2 90 כ"ס עם צבע מטאלי, גאנטים,דיבורית וכל תוספת אפשרית ב112 במקום מחיר של 121700.

פורסם

ספייסבק במבצע ב-119K לרגל ההשקה אבל בסוכנות זה הופך ל-126 עם מולטימדיה ועוד כמה דברים לא נחוצים.

פורסם
ספייסבק במבצע ב-119K לרגל ההשקה אבל בסוכנות זה הופך ל-126 עם מולטימדיה ועוד כמה דברים לא נחוצים.

אתה יודע עם עדיין יש בעיות בגיר?

פורסם
הזמנתי בפולקסווגן חיפה

פולו קופמפורט 1.2 90 כ"ס עם צבע מטאלי, גאנטים,דיבורית וכל תוספת אפשרית ב112 במקום מחיר של 121700.

הם רושמים שהרכב עולה 106,900 אז איך 112 ?

פורסם

אתה מדבר על גרסת טרנדליין. אני רכשתי את הקומפורט שמתחילה ב112900.

עליה הוספתי איתורן, חבילת go של ג'אנטים,חיישנים ותושבת מעור לנייד. דיבורית, צבע מטאלי,עלוקה ורישוי ויצאתי ב112. כל התוספות אמורות לעלות 8900 שקלים.

• תוכן חדש...