Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית מונדאו חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה להחליף את המונדאו 2006 במונדאו חדישה יותר.

רציתי מודל 2010-2011 ואילך. יש הבדל בשנים הללו?.

רציתי לדעת מה ההבדלים המהותיים בדגמים החדשים יש נפח 2-2.3 ליטר, מה ההבדל בינהם , רמות גימור

ׁ(טרנד טרנדX טיטניום) חולאים ובעיות

מה לגבי סטיישן .

אשמח להארות והערות

תודה מראש

פורסם

רק מ-2012 כל המונדיאו הגיעו עם מנוע 2 ליטר טורבו.

ב-2010-2011 רק הטיטניום שווקה עם מנוע 2 ליטר טורבו ו-240 כ"ס.

גרסאות ה-2.3 אלה מנועים מיושנים ולא כל כך חסכוניים (מנוע שהגיע במקור במאזדה 6 דור ראשון).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כמו שנאמר, היו מספר שרשורים שדנו במונדאו. בקצרה, ב-2011 הגיע מתיחת פנים שהחליפה את מנוע ה-2.3 ליטר עם תיבה אוטומטית במנוע 2 ליטר טורבו עם תיבה רובוטית כפולת מצמד. ההפרש במחירים בפועל בין הדגמים גבוה מאוד, בעיקר בזכות זה שב-2011 הגיע רק רמת גימור טיטניום הגבוהה עם המנוע החדש. כך שההשוואה היא לרוב בין שנתון 2010 עם המנוע הישן (ב-2011 הגיעו יחסית מעט מונדאו עם המנוע הישן) ל-2012 עם המנוע החדש, וההפרש המחיר הוא כמה עשרות אלפי שקלים. עם ההפרש לא מפריע, אני ממליץ על הדגם אחרי מתיחת הפנים - המנוע חזק משמעותית ומעט חסכוני יותר.

מונדאו במרכב סטיישן שימושית מאוד, הרבה יותר מדגם ה-4 דלתות, ויותר מ-5 הדלתות. כמובן שנמכרו משמעותית פחות מונדאו סטיישן מאשר 4 ו-5 דלתות.

מישהו יודע איך התיבה של המונדאו ביחס לפוקוס?

התיבה הרובוטית כפולת המצמד במונדאו היא עם מצמדים רטובים (בניגוד ליבשים בפוקוס ובפיאסטה) ומגלה אמינות טובה.

פורסם

לום לכולם

אני רוצה להחליף את המונדאו 2006 במונדאו חדישה יותר.

רציתי מודל 2010-2011 ואילך. יש הבדל בשנים הללו?.

רציתי לדעת מה ההבדלים המהותיים בדגמים החדשים יש נפח 2-2.3 ליטר, מה ההבדל בינהם , רמות גימור

ׁ( מהההבדל בין טרנד טרנדX טיטניום) חולאים ובעיות

מה לגבי סטיישן .

אשמח להארות והערות,

האם יש הבדל מהותי בין מנוע הטורבו לרגיל מבחינת אמינות גיר חשמל

תודה מראש

פורסם

אנחנו נסתדר בלי לום, תודה רבה. אבל ענו לך כבר ;)

• תוכן חדש...