Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה סיד מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

חיפושי אחרי רכב נמשכים. נראה כאילו יש אור בקצה המנהרה (חייבים להיות אופטימים :-D )

לקחתי לבדיקה קיה סיד,2010 יד ראשונה (הסוכן אמר שני נהגים) 94 אלף ק"מ.

בנהיגה הרגשנו רעידות בצד שמל, עלו בבדיקה- אמורים לתקן

עברה תאונה, החליפו כנף ימין. - הכרתי

יש פגיעות בגג,אמרו מברד. - לוחץ לתקן

מראות צד שרוטות מצב שרואים ששמו מילוי כדי לתקן. - מנסה ללחוץ עליו להחליף את כל הפלסטיק

מפנים גם יש עבודה, ריפוד קרוע\מתפורר רדיו דיסק שלא עובד.- אמר שיסדר את הרדיו דיסק, לא התיחס לריפוד

השאלה המרכזית שלי היא על ההגה. הוא מתפורר ולא נעים למגע. אמרתי את זה לסוכן והוא אמר שאין מה לעשות, חוץ מזה שאשים כיסוי. האם זה באמת המצב? האם שווה לי ללחוץ להחליף את ההגה?

דבר נוסף מתי ניסיתי להתמקח על המחיר הוא התחיל להגיד לי שיש עמלת טרייד אין, שגם הם צריכים להרויח.

מכירים עמלה שכזאת? ממה היא נובעת?

צרפתי את סיכום הבדיקה, שכן שלי (איש מכוניות שאני סומך עליו) אומר שמה שמסומן בכוכבית זה הקריטי

תודה מראש

DSC_0712.jpg

פורסם (נערך)

גם אם יחליפו רצועה ומותחנים?

מה בקשר להגה?

מה עם רכב (עוד לא בדקתי אותו) שנתון 11 ליסינג, 88 אלף ק"מ? כמובן בתנאי שהבדיקה תהיה טובה

עריכה אחרונה על ידי מאיר רוזן
פורסם

מה שרשום בבלוק מנוע זה כסת"ח של מכון הבדיקה, אין לזה שום משמעות. מנוע עובד עושה רעש, מה לעשות, ככה זה.

צריך לבדוק את ההיסטוריית טיפולים של הרכב, אם הוחלפו הרצועות תזמון בזמן הכל בסדר.

לגבי ההגה - אפשר לשים כיסוי וב-200 ש"ח אפשר גם לתפור עור על ההגה. זה נראה מעולה ומרגיש נהדר. אני לא חושב שיחליפו לך הגה בחברת הליסינג. על הרדיו והרעידות תתעקש. על תיקון הגג לא הייתי מתעקש, זה עלול להוריד יותר ערך מאשר להעלות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הם אמרו שהרכב יכנס למוסך שלהם לטיפול של הליקוים שנמצאו בבדיקה. כמו כן אחרי שיחה עם המנהל סניף יתקנו כל מיני ליקוים בין השאר ההגה. האם יש דרך לנקות שריטות על לdash board?

משום מה הוא אמר שהם לא עובדים עם שלטים, נשמע מוזר, הוא אמר אם אני רוצה להתקין שלט זה תוספת של כ700 ש"ח.

מחיפוש מהיר שעשיתי באינטרנט מצאתי שאפשר לעשות את זה ב199 ש"ח. האם יש מקום ממולץ ללכת עליו? מוסך קיה ידע להכין שלט?

תודה

פורסם

כל חשמלאי רכב או מתקין מערכות ידע להתקין לך שלטי נוחות. לאחר מכן תוכל לפנות למנעולן ולשלב את השלט לתוך ״מפתח קפיץ״.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

איש יקר!

מעניין לאיזו חברת ליסינג זו?

שריטות במראות? הגה מתפורר? ריפוד קרוע? רדיו דיסק שלא עובד? זו חברה שיכולה לתקן את כל אלה!!! למה לקנות רכב במצב כזה?

נכון, מבחינה מכנית כל מה שציינתי לא "שובר עסקה" אבל זה מראה כמה "חפריות" החברת ליסינג הזו.

עבדתי בחברת ליסינג- אני מכיר את כל השטויות שלהם, כל מה שציינתי מראה שלא אכפת להם מהלקוח.

וכל הנושא של הגג-אל תאמין. לך לפחח שייתן חוות דעת.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

צביקה- לא כל כך הבנתי את התשובה. מה זה מפתח קפיץ? החשמלאי יודע לעשות שלט נעילה עם סגירת חלון או לא?

NSW,

עשיתי רשימה של כל הדברים האלה, והם אמורים לתקן את הדברים האלה.

ושאם הם לא מתקנים את הדברים אני יכול ל"פוצץ" את העסקה.

איך אני יודע אם מחליפים לי למצבר חדש?

תודה!

• תוכן חדש...