Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי שמשה פנימית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באיזה עצה מטופשת באחת הפורומים קראתי למרוח סבון על השמשה ולנגב עם סמרטוט יבש .עשיתי יותר גרוע ואני לא מצליח להוריד את זה דבוק על השמשה ושיש אדים זה יותר גרוע , איך אני מוריד את הסבון הזה שנדבק לי על החלון , ואיזה חומר עדיף לי להשתמש אם בכלל במניעת אדים בחורף?

פורסם

אני מאמין שמעבר ייסודי עם מטלית ומים חמים יעשה את העבודה. כנראה תצטרך לעבור כמה פעמים ולנקות את המטלית טוב טוב אחרי כל מעבר.

אני לא מכיר שום חומר פלא למניעת אדים. שמשה נקייה תורמת להפחתת הצטברות האדים.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מנקה עם סבון כדי להוריד שאריות שומניות של מגע ידיים, כמובן שמסיר את כל הסבון אחר כך עם מטלית רטובה, ייבוש ולבסוף ניקוי עם נוזל ניקוי שמשות ומיקרופייבר.

לא הבנתי למה צריך חומרי ניקוי אגרסיבים, כולה סבון..

פורסם

מישהו מכיר חומר שמונע אדים כמו שצריך? הבוקר חטפתי עצבים כי עד שיש לי חימום לוקח לי מלא זמן ,יש לי בעיה ברדיאטור חימום ...

פורסם

אתה דווקא לא צריך חימום. אדים נוצרים בגלל הפרשי טמפרטורות בין פנים הרכב לבחוץ. אני פותח אוורור בלבד (לא חימום ולא AC) על השמשה הקדמית ואין לי אדים.

פורסם (נערך)

1. לא להשתמש בחומרים שומניים על הדשבורד זה גם יפחית את הלכלוך בשמשה הפנימית.

2. שימוש באלכוהול קצת מדולל עם מים עשה לי את העבודה מצויין וניקה כל זכר של שמנוניות כלשהי (עשיתי זאת כדי לשים חומר מונע אדים בשמשה הפנימית)

adidas - לי דווקא החימום הוריד את כל האדים מהשמשה הפנימית

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

חימום, מיזוג או איוורור - כולם מסירים אדים מהשמשה הקדמית.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני משתמש בתכשיר בשם FogX (של היצרן של RainX).

הוא לא מונע לחלוטין התעבות אדים על השמשה אבל משפר את הראות דרך השמשה כי הוא גורם לטיפות להתקבץ.

אל תראה זאת כהמלצה אבל לפני צלילה בים היינו יורקים לתוך המסכה ומורחים על פני המשקף וזה היה מונע התעבות.

בין תרופות הסבתא שאני מכיר למניעת אדים - שפשוף של הזכוכית בתפוח אדמה חצוי, כנראה שהעמילן שבתפוח האדמה עושה משהו.

פורסם

כוהל, אצטון, מטליות\ספרי אנטי קאלק ואז שפשוף עצבני שהזכוכית תיהיה נקייה נקייה (להזהר לא לשפוך על הדש)

לא לרסס בתוך הרכב שום ספרי סקיי ושום חומר פלא זה מגיע בסוף לחלונות.

פורסם
חימום, מיזוג או איוורור - כולם מסירים אדים מהשמשה הקדמית.

איתמר

אוורור חיצוני+ חימום + מיזוג עושה את העבודה הכי טוב

כל אחד בנפרד עושה עבודה גרועה

פורסם

לא הבנתי למה לא להשתמש פשוט בספריי חלונות עם נגיד, חתיכת עיתון? :p בשביל מה לחפש מתחת לאדמה כל מיני תכשירים? זה לא שיורד פה שלג והטל קופא כל לילה.

• תוכן חדש...