Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

צבעתי בעבר את הג'אנט ברזל שלי והייתה פאשלה שנשארה טיפת מים והחלק שנצבע מעלייה התקלף כמו נייר, שייפתי וצבעתי מחדש בנתיים זה נראה בסדר.

צבעתי גם את הפלסטיקים ברכב בשיטה של 3 שכבות פריימר, 3 שכבות ספריי צבע, ו3 שכבות לכה, אתמול איכשהו שפשתי את הפלסטיק בקיר ממש בדיוק על שכבת הצבע והוא התקלף בצורה הזאת כמו בג'אנט הוא יצא כמו נייר קצת קשה שנשבר, ראיתי גם את השאריות על הקיר והצבע פשוט יצא בחתיכות שרואים מצד אחד של החתיכות לבן שזה הפריימר ומצד שני הצבע, והפלסטיק בקטע שהתקלף נראה כאילו לא היה עליו כלום.

מה שנראה לי פה מוזר זה שכאילו הפריימר לא נדבק ומשתלב עם הפלסטיק/ברזל. מישהו יודע למה?

עריכה אחרונה על ידי non22

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

לי זה נראה כמו אחד משני אלה ואולי שניהם:

1. הפריימר לא טוב.

2. לא הכנת את המשטח כמו שצריך, שייפת וניקית טוב את המשטח לפני הפריימר?

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

1. הפריימר לא טוב.

איתמר

הפריימר שמכרו לי הוא dupli-color primer של יעקבי, כתוב עליו - "פריימר (אנטיראסט אפור) יסוד למתכת, עץ, פלסטיק יבוש מהיא פנימי וחיצוני".

ההכנה שלי הייתה שיוף בעזרת ניירות שיוף מים ושטיפה וניקוי עם מים וסבון.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

א. נראה כאילו השתמשת בפריימר לא מתאים לפלסטיק, על אף מה שרשום על הספריי של יעקובי, פלסטיק הוא חומר שדורש יסוד שונה מיסוד למתכת ולכן יסוד כזה לא יתאים לפלסטיק ולהיפך.

ב. גם אם תשתמש ביסוד לפלסטיק, אין לך מה להתפלא שהצבע מתקלף משפשוף בקיר. זה מה שקורה שמשפשפים צבע, הוא יורד.

פורסם

נכון אבל הכוונה שהוא לא התקלף איפה שקרה השפשוף אלא מסביב הצבע גם כאילו נשבר ויצא הוא לא היה דבוק לפלסטיק כמו שאמור להיות.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

יש לכם המלצה לאחד טוב יותר? עדיף שיתאים גם לפלסטיק וגם לפח.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

1. הפריימר לא טוב.

איתמר

+1

כשהצבע מתקלף בחתיכות זה אומר שאין אדהזיה (הדבקה) טובה של הצבע למשטח.

ברוב המקרים מדובר בהכנה לא טובה, לעיתים בפריימר לא מתאים.

אם היה צבע על הג'אנט ייתכן שהוא המקור לבעיה והפריימר לא התאים לו.

הכנה אידיאלית היא ניקוי חול, ואם כבר צובעים ג'אנטים עדיף באבקה.

גילוי נאות - בעל מצבעת בוטיק לצביעה באבקה.

בעלים של Custom Powder Coat

צביעה חשמלית בתנור

הפרוייקטים שלי:

שיפוץ virago 500, שיפוץ VX80

פורסם

עזבו לרגע את הג'אנט אני מדבר על הפלסטיק, שייפתי אותו ושטפתי אותו טוב כשהוא מפורק מהרכב, ההכנה הזאת לא הייתה מספיקה בשביל זה?

או שזה באמת הפריימר

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

• תוכן חדש...