Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפני קנייה,פלואנס 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,בהמשך לשרשור הקודם שכתבתי,התקציב קצת נמתח, http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?546336-הכוונה-לרכב-משפחתי-עד-25K

והציעו לי פלואנס 1.6 בשנתוני 09-10

הרכב נראה לא רע ביכלל,מרווח,לגבי אמינות אני הייתי מעוניין לקבל חוות דעת,האם לרכב בשנתונים האלה יש מחלות?(קראתי את הכתבה בוואלה כבר) כנ"ל לגבי צריכת דלק בעיר ומחוץ לעיר

אשמח לתגובה מבעלי הרכב!

עריכה אחרונה על ידי Eliran741
באג!
פורסם

מה אתה רוצה לדעת? מה הדרישות שלך?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש באג מוזר באתר,כתבתי את השרשור ולא רואים מה כתוב,רק שאני נכנס לערוך את ההודעה הוא מציג לי את מה שכתבתי אך לא שומר!,בכל מקרה

הציעו לי פלואנס 1.6 09-10

הרכב נראה לא רע ביכלל,מרווח לגבי אמינות אני הייתי מעוניין לקבל חוות דעת,האם לרכב בשנתונים האלה יש מחלות?(קראתי את הכתבה בוואלה כבר) כנ"ל לגבי צריכת הדלק בעיר ומחוץ לעיר

אשמח לתגובה מבעלי רכב!

פורסם

שים לב לגיר. מאוד רגיש. כמו כן מחלה של הרכב היא דיפונים מתקלפים בייחוד באיזור מערכת השמע.

נקודה נוספת היא תוודא שלרכב לא ביצעו נקיון תא מנוע - כי זה גורם להרבה בעיות שצצות אחרי כמה מאות קילומטרים.

פורסם

תודה דניאל,

לגבי הגיר,אשמח אם תרחיב,מדובר למיטב הבנתי בתיבה של ZF ולא ה-AL4

לגבי הדיפונים,שמתי לב רק לכפתורים של המערכת שמע,אין איזה פיתרון?חוץ מלהחליף מערכת?זה ממש מכער את הרכב

פורסם

אם אתה רוכש במגרש של טרייד אין או ליסינג, תעמוד על זה שיתקנו לך את זה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הרכב עצל, הגיר לא משהו, לא מזדקן היטב, לטעמי גם בלמים לא הדרגתיים, בקיצור למעט מרווח לא יודע מה יש בו חיובי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...