Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוח בדיקה פיאט בראבו 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מגיעה עם 75 אלף קילומטר ואחריות חצי שנה לגיר ולמנוע

אשמח לעזרה20141120_114107.jpg

עריכה אחרונה על ידי krembo18
פורסם

אין משהו חריג,אפילו בדיקה טובה,צריך החלפת צמיגים וניקוי פנסים.

הדבר היחידי הוא השמן,בדקת שמן כשהמנוע קר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבוחן בדק את השמן בערך 40 דק' אחרי נסיעה. הוא לקח את הרכב לסיבוב, ישר אחרי לא יודע אם הוא בדק. בכל מקרה לא ראינו נורת שמן בלוח מחוונים

פורסם

השמן מתחת למינימום או באמצע?

הסיכוי שמנוע אוכל שמן ברכב בן 3 ועם כזה ק"מ מאוווד הנמוך,כניראה פשוט לא מילאו כמות מספקת.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה מחברת ליסינג מוכרת?

פורסם

זאת חברה גדולה,ואם לא מצאו נזילות לדעתי לא מילאו שמן בכמות נכונה,כדי להיות בטוח אפשר לבצע בדיקת קומפרסיה (לחץ) ולראות אין בריחה.

אבל,יש לך גם אחריות,כלומר לאחר קניה להחליף שמן+פילטר שמן ולעקוב.

פורסם

ככל ומדובר ברכב הלבן, ראוי להתייחס לעובדה כי הוא נמצא אצלם כחצי שנה ואולי אף יותר. לפני מספר חודשים הוא עבר מחיפה לב"ב. זו לא סיבה לפסילה, אבל עקבתי אחרי מלאי הבראבו שלהם (ובכלל) למשך תקופה, מכוניות באו והלכו וזו משום מה נשארה, למרות שכידוע לבראבו ביקוש די טוב. על כן הייתי בוחן את הרכישה בקפידה. היכן בדקת אותה והאם בחרת את המכון עצמאית או מתוך רשימה סגורה שהוצגה לך?

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

הייתה לי תחושה שהרכב שם לא מאתמול (בעיקר בגלל עניין השמן והטיפול האחרון שנעשה לפני כשנה ו4 חודשים)

בדקתי אותה ב"דינמומטר" בתל אביב על בסיס המלצות כאן בפורום , ומי שבחר את המקום הוא אני (באוטודיל לא הציעו לי שום רשימה ושום דבר), הבדיקה עצמה הייתה רצינית לפי מה שנראה לי ( בדיקה די ארוכה, הבוחן לקח את הרכב לסיבוב, בדיקת מאמץ), אני לא ממש מבין בתחום אבל היחס נראה לי די רציני.

הם עשו "מבצע" על הבראבו, יש מצב שבגלל שעוד מעט הם היו צריכים לרשום אותה על שמם ולהוסיף יד (וגם טסט ואגרת רישוי עוד כחודשיים), במחיר שראיתי שמוכרים רכבים פרטיים מאותו שנתון ביד 2 לא מאמין שהייתי קונה את הרכב (הרכב עצמו מבעלות קודמת פרטית)

פורסם

מה שאני רואה בבדיקה הזאת:

לגשת למוסך ולבדוק לעומק מה עם השמן,אולי יש נזילה? אולי סתם חסר כי לא שמו מספיק? אי אפשר לדעת.

חידוש פנסים.

כיוון פרונט.

צמיגים חדשים.

והרכב פיקס.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אם הרכב עומד כ"כ הייתי עושה לו טיפול ויישור קו במוסך מייד אחרי הקניה.

בגדול נראה לא רע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני יודע שהרבה זה כסתח, אבל זה עדיין קצת מדאיג (אותי לפחות)

לצורך השוואה אלו היו התוצאות בדיקה אצלי:

20141121_004830.jpg

את המצבר החליפו לי בחדש.

לגבי התיבה- לפני שקיבלתי את הרכב הוא עבר במוסך לצורך "עידכון\כיוון".

לא יודע אם עשו משהו או לא, אבל אני לא מרגיש איזשהיא השהייה..

(2011 עם 106K, היה בליסינג אצל נהגת יחידה שנסעה בעיקר בין עירוני)

They are trying to ban me...

פורסם

hybridboy, עברתי לא מעט על בדיקות בפורום, והבדיקה שלך אחת הכי נקיות שראיתי (למעשה זה נראה כמו הבדיקות שמגרשים\חברות ליסינג עושות בעצמן), ברוב המקומות שראיתי מכוני בדיקה רושמים X בשביל לבטח את עצמם על כל מקרה שלא יבוא

• תוכן חדש...