Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לרכב אמין עד 30K?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש המלצות /דיסהמלצות לקניית רכב שני במשפחה עד סכום של 30K. הדרישות: אמין, צריכת דלק סבירה, מתאים לנסיעות בינעירוניות (נוסע כל יום מגוש עציון לירושלים וחזרה). הרכב מיועד להיות רכב שני במשפחה ולכן הגודל פחות משמעותי, אך חשוב שיהיה נוח לנהיגה (מיועד לנהגת חדשה, בעיקר).

תודה מראש :)

פורסם

יונדאי גטס ברמות איבזור gls/gli/glx,דייהטסו סריון-אלו רכבים אמינים ולא יקרים לאחזקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין מה לעשות, הצרפתיות תמיד יהיו יותר בטוחות ויותר נוחות... בין השאר הן גם יותר חסכוניות ואפשר לקנות צרפתיה יותר מתקדמת באותו סכום שתקנה גטס או סריון. אתה עוד מהסס?

אתה יכול לקנות רנו מגאן II משנתונים 2008-9, שזה הדגמים היותר מוצלחים של הרכב - ולקבל עודף. יש לך מבחר גדול לברור ממנו קניה טובה (רכב יד ראשונה או שניה, עדיף כל הידיים פרטיות, שטופל במוסכי רשת היבואן כל ימיו, עם קילומטראז' נמוך יחסית (סביב 100,000 ק"מ).

זה רכב מעולה מכל הבחינות חוץ מירידת הערך הקטסטרופלית שלו - אבל רגע, אתה נהנה מירידת הערך הזו, אז מה רע?

בהצלחה,

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

לנסר קלאסיק 07-08.

לי יש כזה שלוש שנים, ממש אפס תקלות.

אני מבין, בין היתר, מאיפה מגיעה הדרישה של אמינות (חוסר רצון להתקע באיזורים לא סימפטיים), לכן לא הייתי מסתכן עם מגאן.

אם צריך רכב קטן, הייתי לוקח גטץ אחרי 2006.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דווקא בגלל זאת נהגת חדשה ועיר צפופה כמו ירושלים לדעתי יש יתרון לרכב קטן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היא לא הנהגת החדשה הראשונה וגם לא האחרונה שצריכה להסתדר בירושלים, been there done that עם רכב משפחתי ואפילו סדאן, לא כל כך נורא.

מה שחשוב זה שהיא תרגיש בנוח איתו בכביש 60 גם מבחינת נוחות, גם בטיחות וכמובן רכב במצב תקין שהיא "סומכת עליו".

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...