Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

באיזה יונדאי מדובר ומה צריך לבצע ברכב?

שים לב שיש עכשיו מחירון טיפולים חדש ואטרקטיבי מאוד במוסך המרכזי של יונדאי בפתח תקווה, עם מחירים טובים:

http://www.carsforum.co.il/cars/site/colmobile

יש כבר כמה חברי פורום שהיו שם ולמיטב הבנתי היו מרוצים מהשירות. ראה המלצות כאן

פורסם
באיזה יונדאי מדובר ומה צריך לבצע ברכב?

שים לב שיש עכשיו מחירון טיפולים חדש ואטרקטיבי מאוד במוסך המרכזי של יונדאי בפתח תקווה, עם מחירים טובים:

http://www.carsforum.co.il/cars/site/colmobile

יש כבר כמה חברי פורום שהיו שם ולמיטב הבנתי היו מרוצים מהשירות. ראה המלצות כאן

הרכב צריך לעבור תיקון של בעיה שיש ברכב והרכב עדיין נמצא באחריות של יונדאי.

זה פעם ראשונה שאני מתעסק עם מוסך מורשה אז רציתי לדעת איזה הכי מומלץ.

• ספונסר פורום
פורסם

לדעתי זה קלאסי למוסך המרכזי של יונדאי.

אני לא יודע אם המוסך המרכזי שלהם הוא הכי מומלץ אבל הוא טוב ושירותי. אני יכול להגיד לך מניסיוני שגם אם יש בעיות (ויש בעיות בכל מוסך, אף אחד לא מושלם) - יש שם מי שיעמוד מאחוריך ויקח אחריות - זה הכי חשוב.

פורסם
לדעתי זה קלאסי למוסך המרכזי של יונדאי.

אני לא יודע אם המוסך המרכזי שלהם הוא הכי מומלץ אבל הוא טוב ושירותי. אני יכול להגיד לך מניסיוני שגם אם יש בעיות (ויש בעיות בכל מוסך, אף אחד לא מושלם) - יש שם מי שיעמוד מאחוריך ויקח אחריות - זה הכי חשוב.

איפה זה המוסך המרכזי של יונדאי?

פורסם

מצטרף להמלצה של הבחור מעליי, יש חוות דעת מפורטת בפורום חוות דעת על בעלי מקצוע.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אז בינתיים זה או לפתח תקווה או לראשון ואני גר בבת ים אז נראה לי שאני ילך לראשון.

ממליץ לך על הילוך שישי ראשון לציון, הן מבחינת מקצועיות , הן מבחינת אמינות, מבחינתי על המוסך הזה אני סומך בעיניים עצומות - מה שכל מוסך אחר היה יכול רק לחלום מבחינתי.

השבוע הוכנס הרכב השני ׁ(ה I20) לתיקון חשמלי קטן שנגרם בשל חוסר מקצועיות של מתקיני האודיו בעת רכישת הרכב, במקביל שודרגו גם הרמקולים האחוריים ברכב והכל טיפ טופ.

אין מילים , שירות ואיכות מעל הכל.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

בקצרה, זה המוסך מורשה היחיד שנכנסתי לטיפול שגרתי עם הצעת מחיר של כ-1300 ש"ח ויצאתי עם חשבונית של 600 ש"ח (לא החליפו חלקים סתם כי היצרן ממליץ).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ממליץ על א.עתידים בבני ברק.

מנסיון דרך העבודה שלי ,מהירים ואמינים

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

• תוכן חדש...