Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אומגה עם 200,000 ק"מ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מעונין חבריי הנכבדים שתביעו דעה לגבי אופל אומגה שנת 97 דגם 2.5L הרכב יד 1 ועבר כ-200 אלף ק"מ האם כדאי לקנות רכב זה ועוד כמה ק"מ רכב זה יכול לעבור לפני שנוגעים לו במנוע ובגיר האוטומטי

פורסם

אין תשובה חד משמעית.

כל מכונית לגופה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
כמה ק"מ רכב זה יכול לעבור לפני שנוגעים לו במנוע ובגיר האוטומטי
בין 1 ק"מ ועד 200 אלף נוספים.

דרך אגב, הכותרת נערכה. מה דחוף באומגה ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
הייתי מעונין חבריי הנכבדים שתביעו דעה לגבי אופל אומגה שנת 97 דגם 2.5L הרכב יד 1 ועבר כ-200 אלף ק"מ האם כדאי לקנות רכב זה ועוד כמה ק"מ רכב זה יכול לעבור לפני שנוגעים לו במנוע ובגיר האוטומטי

דבר שחשוב לא פחות ממספר הק"מ ,הוא איך טיפלו ברכב ובאיזה מוסך.

זה נכון לגביי כל רכב.

פורסם

טעות נפוצה לחשוב כול הזמן רק על המנוע+גיר. ברכב עם קילומטראז' שכזה, במזג האויר הישראלי, צריך לקחת בחשבון את הבלאי של שאר החלקים, בעיקר העשויים גומי ו/או פלסטיק. יכול להיות שהמנוע מעולה עם קומפרסיה של נתוני מעבדה, הגיר כחדש, אבל תיפול (חס וחלילה) במאות או אלפי שקלים בחלקים אחרים, כגון מערכת ההיגוי, או המתלים וכו'. מילא אם מדובר היה ברכב זול, אולם לעניות דעתי החלקים של אוטו כזה יקרים (וגם נדירים).

פורסם

עוד משתנה חשוב הוא הדרך שבה עשו את הק"מ הזה. אם רוב הנסיעות בו היו עירוניות אז רוב המכלולים יהיו עייפים, אם רוב הק"מ נעשה בכבישים מהירים אז לא יהיה בלאי גדול למכלולים.

אנחנו לא נביאים ולכן אנחנו לא יכולים לדעת מתי המנוע ו/או הגיר ילכו, בשביל זה יש בדיקה במכון שנותנת פחות או יותר תמונה (עדיין לא כ"כ מפוקסת אבל תמונה בגדול) על מצבו המכאני של הרכב.

מניסיון עבר עם רכב כזה, רכב מפנק, נוח, חזק, יפה, בטוח, מאובזר ויש לי עוד הרבה שבחים עליו. המחיר שלו גם ממש מצחיק ביחס לתמורה אבל כדאי שתשאיר הרבה כסף בצד, הרכב לא הכי אמין וכל תיקון יקר רצח (במיוחד אם הולך חלק אלקטרוני ולא מכאני). לפי דעתי הדור השני (שנת 2000 ומעלה) לא נופל מהמתחרות הגדולות (BMW, מרצדס, אאודי וכו') חוץ מסעיף האמינות ושמירת הערך. הביטוח זול בצורה מצחיקה, סתם לדוגמא, המחירון של האומגה שלנו היה בזמנו 145K ש"ח, ביטוח לכל נהג עלה לנו פחות מראלי 98 שהמחירון שלה היה בזמנו משהו בין 30-40 אלף ש"ח.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...