Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אישתי שתיהיה בריאה נתנה נשיקה עם הרכב ברכב אחר ברמזור. זאת אומרת שאצלה בB4 אין נזק בכלל וברכב הניפגע יש פיצוצי צבע בטמבון. האוטו הניפגע משנת 2000 מזדה לנטיס 323.עד כאן הכל טוב ויפה .הגיעה בעלה של הרכב הניפגע ואמר לאישתי שהבגז לא ניסגר טוב. אבל בגלל שהוא נהג הסעות הוא מכיר מישהו שיעשה לו מחיר טוב ונתקן מבלי להפעיל ביטוח. אתמול בעלת הרכב מתקשרת ונותנת לי הצעת מחיר של 5500 שח .שלחה גם העתק של ההצעה. לטענת המוסך ריצפת הבגז התעקמה ויש להחליף גשר אחורי .עבודת פחחות 2200 שח ועוד צבע 2200 שח וחלקים. הם חושבים שאני פרייר.

צביעה של טמבון עולה 300 שח גג ,למרות שהטמבון שלה משופשף גם במקומות שלא פגעתי. היתי מוכן ליסגור על 500 שח מבלי להפעיל ביטוח. אבל עכשיו שאני רואה שהם חשבו שמצאו פרייר .אני אתן להם להגיש תביעה לביטוח ושם שיעשו להם את המוות עד שישלמו

מה אתם אומרים?

הצעתי להם לגשת לפחח שלי .הם רוצים לחשוב על זה

פורסם

תיראו כמה חזיר הניפגע. לפני כמה חודשים ניכניסו במכונית שלי. הנזק הכללי שנתן שמאי של הביטוח כ8000 שח .הבחור שפגע לא רצה להודות .האלצתי לתקן על חשבוני ב1500 שח כולל הכל .החלפת כנף החלפת פנס צביעה של כל הכנף בצבע פנינה.וליתבוע אותו בבית מישפט.

הנזק עכשיו לרכב שניפגע הוא כמה סריטות והוא רוצה מעל ל5000. עד איפה החזירות ?1912468_708072032567166_7525570958268903995_n.jpg2014-09-25 18.32.06.jpg

פורסם

לאח שלי יש מאזדה דומה, והוא עבר תאונת שרשרת לא מזמן.

הרכב נפגע מאחורה בצורה דומה למה שאתה מתאר.

הצעת מחיר דרך הביטוח הובילה לטוטאל לוסט.... המחירון פחות מעשר.

בגלל שהרכב שלו מטופל מכאנית טוב הוא לא רצה לוותר עליו, ביטל את התביעה ותיקן עצמאית ב2000 ש"ח במוסך בבני ברק.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

כניראה שהבעלים של הרכב הניפגע מעונין לעשות קופה קטנה .לא על חשבוני.

בדקתי ויש חוק המחייב את הניפגע לקבל הצעה נוספת .

ביום ראשון אתן לו לבחור. או לגשת למוסך שאני רוצה ומכיר ולקבל הצעה נוספת,או להגיש תביעה לביטוח ואז אני אקשה עליו

אין לי בעיה לשלם ובשביל זה יש לי ביטוח . אבל לתת לבחור לנסות לעשוק אותי ,עד כאן

פורסם

אצל קרוב משפחה שמבטח רק צד ג' : הפרמייה (הזולה מלכתחילה) התייקרה בערך ב-200 ש"ח בשנה הראשונה, ופחות בשנתיים שלאחר מכן.

ברור לי הרצון לסגור הכל בפחות מגובה ההשתתפות, אבל לא תמיד זה הולך.

פורסם

אל תשכח שאתה הצד הפוגע.אם הצעת המחיר של צד ג' לא נראית לך אתה רק צריך לדווח לביטוח שלך אשר ישלח שמאי לבדוק את הרכב. אגב, האם ראית במו עיניך את הרכב הנפגע אחרי שפירקו ממנו את הפגוש? מנין אתה יודע שמדובר רק בשריטות?

פורסם

אני מציע שתיגש עם אשתך למשטרה לדווח על התאונה. לא מין הנמנע שאותו נהג הסעות, מכיר היטב את שיטת כאבי הגב, ה"מתעוררים באיחור" וכדאי שתקדים להגיש דווח לפני שהעסק יסתבך.

ארז רונן

פורסם
אל תשכח שאתה הצד הפוגע.אם הצעת המחיר של צד ג' לא נראית לך אתה רק צריך לדווח לביטוח שלך אשר ישלח שמאי לבדוק את הרכב. אגב, האם ראית במו עיניך את הרכב הנפגע אחרי שפירקו ממנו את הפגוש? מנין אתה יודע שמדובר רק בשריטות?

עם היה לי נזק בחזית הרכב שלי אז היתי מבין שאישתי נסעה מהר ויכול להיגרם נזק

לי אין אפילו סריטה. מה גם שהיא רק גלשה ובדיוק התחלף הרמזור לירוק. לאיזה מהירות כבר אפשר להיגיע

אני לא שמאי אבל עשיתי תיקון או שתים בחיים שלי ונזק של 5500 שח לרכב שעולה 11 במחירון אומר לי עם מי יש לי עסק

פורסם

אני לא אומר שזה כך במקרה שלך, אך פגיעה לא מאוד חזקה בפינת הפגוש האחורי של הפאביה של בת זוגי גררה תיקון בעלות 10,000!!! ש״ח. לרכב הפוגע היה שפשוף קטן.

• ספונסר פורום
פורסם

מקווה שיש לך תמונות של הרכב שניפגע .

אם יש תמונות או פרטים לגבי הנזק לצד ג' , צור איתי קשר טלפוני אכוון אותך 0546999223 אלי אמרן שמאי רכב .

שאל אותו אם יסכים שתשלח שמאי רכב מצידך ? לבדוק את גובה הנזק .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

היום הרכב הניפגע צריך לגשת למוסך שאני בחרתי. כמובן שיהיה שם .

ניראה לי שהם רוצים לעשות לאוטו טוטולוס בגלל הסכום. .היתה להם גם דרישה ממני על רכב חילופי בזמן שהאוטו יהיה במוסך

לא מבין מאיפה החוצפה

• תוכן חדש...