Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם לא דרשו גם שתנקה להם את הבית? אני הייתי מפנה אותם לביטוח ושישברו את הראש אתם. לא חבל על הזמן שלך?

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

גם אני הייתי מפנה אותם לביטוח וסופג את ההשתתפות העצמית ועליית המחירים הקטנה בשנים הקרובות, במקום להכפיש את הצד השני בכל הודעה שלך. אישתך אשמה בתאונה, וההתנהלות הזאת היא חלק מהחיים.

יש לי תחושה שאם היית בצד הנפגע, והצד השני היה מתנהג כמוך, השרשור הזה היה נראה אחרת לגמרי.

פורסם

אני יכול להגיד לך שהיתי בצד השני .רק שלי עשו נזק באמת. הפוגע הודה באשמה וחזר בה. אני עוד בזמנו הצעתי לו ליסגור את הנזק ללא ביטוח. הוא אמר שכן ואחר כך אולי ואחר כך לא רצה בכלל. אז לקחתי שמאי תיקנתי לבד ותבעתי אותו . המישפט בעוד חודש.

הניפגעת הגיע למוסך שלי .הנזק בטוח לא הגיע לסכום שלה . אבל הסתדרתי עם המוסך שההשתתפות העצמית שלי תיהיה על חשבונו .רווח של 1300 שח

הפרמיה תעלה אבל נחייה עם זה

דאגתי שהיא תקבל גם רכב חילופי . עכשיו שבעלה שמע שאני מוכן לתקן רק במוסך שלי הוא חושש שאני עושה קומבינה.

נתתי לו לחשוב ליפני .אני יודע שייש חוק שמחייב את הניפגע לקבל את ההצעה הכי זולה

פורסם

אין שום חוק שמחייב אותו לקבל את ההצעה הכי זולה.

מי שקובע מה יש לתקן ובאילו חלקים זה השמאי.

המוסך ינפח את חשבונית התיקון "ויבלע" את ההשתתפות העצמית?

בינתיים נשמע שמי שעושה כאן את הקומבינה זה אתה, על חשבון חברת הביטוח שלך.

פורסם

כל מה שאתה צריך לעשות הוא להודיע לביטוח , שלא נגרם נזק ולרכב היו גם נזקים רבים קודמים.

הם לא ישלמו לו וגם אם כן ישלמו לו באופן חלקי מאוד.

• תוכן חדש...