Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט אם לקנות רכב.

יש לו מכות ושריטות כמו שמצויין בתמונות.

האם אפשר להחזיר עם פחחות וצבע את הרכב למצב "דנדש"?

לא בערך ולא כמעט.

מתכוון להשקיע ברכב ולא רוצה להתבאס כי קניתי אותו עם פגמים שלא ניתנים לתיקון.

CYMERA_20141112_164311.jpgCYMERA_20141112_164600.jpgCYMERA_20141112_165153.jpgCYMERA_20141112_170929.jpgCYMERA_20141112_171410.jpgCYMERA_20141112_172026.jpgCYMERA_20141112_172609.jpgCYMERA_20141112_172806.jpg

פורסם

דלתות נראה שלא הגיע ליסוד-פוליש יעזור לך.

פגוש צריך לצבוע מחדש-זה יעלה לך 700-800 ש"ח

ford focus 2009 trend - מת בתאונה

סיאט לאון - נמכר

סקודה אוקטביה 1.2 שנת 2012

פורסם

הבנתי שאם לא ניתן לסדר חלק אז אפשר להרכיב אחד אחר מפירוק. לא רוצה להיכנס לסיפור של רכב "לגו".

אני בכל מקרה מתכוון לצבוע אותו לשחור. מט או רגיל עדיין לא החלטתי.

הקצוות עם הגוון החום לא מסמלות על חלודה שעתידה לעשות לי צרות?

פורסם

חלודה זאת מחלה של כל מזדה ואם לא תטפל בזה,אוטו יתרכב ותצטרף להחליף יחידה שלמה.מקומות הכי רגישים -דלת אחרית של תא מטען בחלק התחתון.

ודלתות בקצוות.

יש לך צבע מטלי או רגיל?

סיאט לאון - נמכר

פורסם

הצבע כרגע הוא מטאלי אבל מתכוון להחליף לשחור רגיל או מט.

וזה איביזה 2005 אחי. הבקליות באמת קצת דומות. :-)

אני לא יודע להעריך אם זו חלודה או לא.

אני רק יודע שהגוון הוא חום וזה מזכיר חלודה. נסה לעשות זום על התמונה ותראה על מה אני מדבר.

אני מתכוון להשאיר את הרכב אצלי לפחות 5 שנים כך שעם חלודה אני לא מתעסק ומוותר על הרכב אם צריך.

• אחראי פורום
פורסם

חלודה יכולה להיות גם שטחית ואפשר לשייף אותה, ליישם ממיר חלודה ולצבוע.

בסה"כ הרכבים המודרניים עמידים הרבה יותר בפני חלודה וצריך פציעה רצינית בצבע, עד הפח וגם תקופה של חודשים, כדי שחלודה תתחיל לבצבץ.

אם אתה מתכוון לצבוע גם ככה, אז מה השאלה? אכן יש לא מעט פגמים בצבע, לא משהו שלא רואים על רכב בן 10 אבל מסכים שזה מציק.

כחלק מעבודת הצביעה יש פה צורך בתיקונים והרכבות יותר מדוייקות של הפגוש למשל, לא דברים רציניים מדי.

"דנדש"? זה כבר כתלות ברמת ההשקעה הכספית שלך. יש פה פחחים וצבעים טובים ויש כאלה שיגרמו לאוטו שלך להיראות יותר גרוע מאשר עכשיו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

למיטב זכרוני VAG נותנים 12 שנות אחריות כנגד חלודה, שווה לבדוק זאת.

אם המצב המכאני של הרכב טוב ויש לו היסטוריית טיפולים מלאה, טסט ארוך יחסית, כל המכלולים בו עובדים והמחיר משתלם- המצב החיצוני לא קריטי מקסימום אפשר לבצע טיפול דיטיילינג לרכב ולצבוע את הפגוש האחורי ולהחליף את הבקלית (אפשר גם להביא מפירוק).

פורסם

קארפיקס הרבה בלה בלה בלה ואיכות לא משהו

נסעתי בזמנו במאוחד לשם מצפון וסתם אכזבה.

אגב לגבי הסיאט כנראה שזאת השה המאוחרת אם ראיתית שזאת מאזדה חחחח

סיאט לאון - נמכר

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
קארפיקס הרבה בלה בלה בלה ואיכות לא משהו

נסעתי בזמנו במאוחד לשם מצפון וסתם אכזבה.

אגב לגבי הסיאט כנראה שזאת השה המאוחרת אם ראיתית שזאת מאזדה חחחח

חשבתי לקנות את הערכה שלהם ולצבוע אני בדיוק מחפש המלצות, ממה התאכזבת?

• תוכן חדש...