Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בתמונה בולם קוני

לפי הבוקסה של הבולם בתמונה בן כמה הוא נראה לכם ?

אשמח לקבל חוות דעת

Picture 095.jpg

פורסם

בעקבות ניסיוני העשיר ושנות הלימוד הרבות שיש לי כמהנדס חומרים ואונקוגסטרופרוקטולוגיה במחלקה הטכנית של MIT, אני יכול לומר בוודאות גמורה כי הבולם הזה עבר בקירוב כ-40000 ק"מ ו-2.5 שנים של שימוש בדרגת קושי גבוהה עד גבוהה מאוד. צורת החריצים בגומי מעידה על שחיקה לא אחידה של המיסבים תחת כוח G של יותר מ-0.8 במקרים מסוימים. וצורת ההתבטאות שלי בתשובה לשאלה זו מעידה על חוסר רצינותה של השאלה הלא ברורה הזאת.

וברצינות עכשיו - איך אתה מצפה שנדע להעריך כזה דבר? אני לא מאמין שלמישהו פה יש מושג על איך אמור להראות בולם אחרי כך וכך זמן, ובוודאי לא היכולת להעריך כמה ק"מ או שנים יש על הבולם בעקבות תמונה... אז אולי תכתוב למה שאלת ואז אפשר יהיה להגיב יותר טוב?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הדרך האנליטית היחידה לקבוע את גילו של הבולם היא באמצעות שיטה הנקראת "תיארוך פחמן 14" ומבוססת על מדידת כמות האיזוטופ פחמן 14 בבולם והערכת גיל על סמך זמן מחצית חיים ידוע של האיזוטופ.

אתה יכול לפנות למעבדה ולבקש את זה, אבל מדובר בבדיקה מאוד יקרה, ולא מדוייקת במיוחד לתקופות זמן נמוכות מכמה אלפי שנים.

פורסם

אהבתי את חוש ההומור אבל למה שהתכונתי היה הערכת זמן שימוש , דעה בהתחשב למצב הגומי שהינו יבש וסדוק. במילים אחרות ולמי שיש נסיון עם בולמים בעיקר עם הגומי של הקוני,בהתיחס למי שהרכיב קוני ולאחר תקופת שימוש ראה את מצבם ובפרט את מצב הגומי של הבוקסה והערכה כמה זמן צריך לעבור עד שהוא מתיבש ונסדק כך.

ייתכן והתמונה מעט חשוכה מידי, אבל לחדי אבחנה מצב הגומי וסדקיו ייראו.

תודה

• תוכן חדש...