Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

הטעות היא חמורה יותר מאחר ומדובר לכאורה באיש מכירות מיני/במוו שלא מזהה צמיג ראנפלט גם אם היה נופל עליו.

מסתמך על קטלוגים ולא יוצא לראות בעינים על איזה צמיג מדובר,אוי אנשי הקטלוגים.

הועמד על טעותו מספר פעמים והמשיך לדבוק בה כאילו היה זה תורת עם ישראל.

לסיכום לך תתחבא מבושה מאחורי הדשבורד החדש של הפיאט שלך.

עריכה אחרונה על ידי dts2
פורסם
היי חברים ברשותי הרכש החדש, קופר s החדשה 192 סוסים , הרכב הגיע במקור עם ג'אנט 16 ממש בדיחה ,עד שהקליפרים במרחק של אולי 1.5 סמ מהג'אנט. המידה המבוקשת והחוקית היא 205 45 17חשבתי על המישלין pss וסוגיו, ראיתי גם דגם שנקרא ps3 ו ps2 אשמח אם תסבירו לי מה ההבדלים בניהם, והאם איכות הנסיעה תפגע רעש וכו. כרגע אני עם הצמיגים המקורים פירלי כלשהו ראנפלט. תודה לעוזרים.

ברשותכם, אני אחזור שניה להתחלה.

אם אתה מעוניין להחליף את הג'אנטים, אז בכיף, לך על כל הענין.

אם הג'אנטים בסדר עבורך, אני לא מבין את הדחיפות להחליף ל '17.

בהנתן צמיגים זהים, השיפור בהתנהגות הרכב יהיה זניח.

ובנוסף, אם אתה לא הולך לשפוך שם הרבה כסף, סביר להניח שהג'אנטים עצמם יהיו מאיכות ירודה יותר וכבדים יותר מהג'אנטים המקוריים של הקופרS.

דעתי האישית, תלמד את הרכב במשך כשנה (ויש ה-ר-ב-ה מה ללמוד).

בעוד כשנה תמצה את מגבלות הרכב (וצריך להיות וואחאד נהג בכדי למצות את מגבלות הקופרS)? תחליף לך סט צמיגים איכותי יותר ב '16 וסע לשלום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
טוב, לאחר בדיקה מעמיקה, הטעות כאן היא שלי. מתנצל.

אז ככה.

מיני קופר, בכל רמות הגימור, צמיגים רגילים.

מיני קופר אס, בכל רמות הגימור, צמיגי ראנפלאט.

בקופר אס אמורה להיות ערכת ניפוח, מתחת לאחד מהמושבים הקדמיים.

וככה גם התגלתה טעות בקטלוג, שבו לא מופיע אזכור לצמיגי הראנפלאט של הקופר אס.

יום נעים לכולם.

לאמיתו של דבר אפשר לראות את זה באתר של חברת מיני העולמית גם כן בקונפיגורטור שלהם.

כאשר אתה פותח את לשונית הצמיגים לא משנה לאיזה מידה אני משנה הוא מודיע לך שהם ראן-פלאט.

אגב, מאוד כיף להשתעשע בו ויש בו- יייייים תוספות (סליחה מראש להנהלה על ריבוי האותיות).

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם
איזה פאדחן אתה :-P

מה לעשות. טעות, טועים, טעינו :?. קורה לכולם. לפחות אני יודע להודות בטעות ולהתנצל.

הטעות היא חמורה יותר מאחר ומדובר לכאורה באיש מכירות מיני/במוו שלא מזהה צמיג ראנפלט גם אם היה נופל עליו.

מסתמך על קטלוגים ולא יוצא לראות בעינים על איזה צמיג מדובר,אוי אנשי הקטלוגים.

הועמד על טעותו מספר פעמים והמשיך לדבוק בה כאילו היה זה תורת עם ישראל.

לסיכום לך תתחבא מבושה מאחורי הדשבורד החדש של הפיאט שלך.

תגובה מגעילה כזאת לא ראיתי כבר הרבה זמן. כולם טועים, כולל אתה. תגובה מגעילה, מסריחה, מתנשאת, ועם יוהרה של מינימום אלוהים.

אין לי ממה להתחבא, אני בן אדם ואני טועה. אם קשה לך לקבל את זה שבן אדם טועה, לך תקבור את עצמך עד שכולם פה יהיו רובוטים ותצטרף אליהם, הם לא טועים.

אתה פשוט מגעיל אותי. במילה אחת, איכס.

oe300, אתה צודק, אבל יש הרבה דברים בקונפיגורטור שלא מגיעים לארץ. זה נכון גם לגבי מיני וגם לגבי BMW. נכון שיש שם המון תוספות, אבל לצערנו הרב הרבה מהם לא מגיעות לארץ, בגלל מספר סיבות, ביניהן טעמו של הלקוח הישראלי והמוכנות שלו לשלם על התוספות האלה.

אני לא יכול להסתמך על הקונפיגורטור באתר העולמי בדיוק בגלל הסיבה הזאת. אני מסתמך אך ורק על המפרטים ועל התייעצות מול האנשים הרלוונטיים.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

ואווו סך הכל ביקשתי המלצה לצמיגים. זה נכון שצריך להיות וואחד נהג בשביל למצות את הרכב הזה הוא מפתיע אותי כל יום מחדש,פשוט אהבה עם הרכב הזה. אבל מה שכן הגאנט הספציפי מזעזע ומכער מאוד את הרכב,נכון שאין כמו ג'אנט מקורי אבל הצורך להחליף ממש ממשי הרכב חופר בכל נגיעה יחסית כבדה בדוושה ומרוב שהגאנט קטן אני לא מצליח להכניס מברשת לנקות את הגאנט כי הקליפר גדול מידי עבורו.וגם כי הוא מאוד מכוער.

שיפוצים..

פורסם

עזוב לרגע צמיגים, אז על איזה ג'אנטים שמת עין?

ג'אנט סיני זול יעשה הרבה יותר רע לאוטו מאשר הבונוס של צמיג גדול יותר (איזה בונוס שזה כבר יעשה) וג'אנט טוב ואיכותי יעשה לך חור בכיס של איזה 10K ש"ח.

הרעיון הטוב ביותר שאני מצליח לחשוב עליו הוא לקנות מפרוק רביעיית ג'אנטים '17 של קופר S מקורית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הלוואי ואני ימצא זה דגם חדש ואני לא יודע איזה פירוקיה יש לה דבר כזה.מצאתי בארהב 4 מפירוק יש לי לאן לשלוח בארהב רק אין מי שיכניס לי אותם לארץ.

שיפוצים..

• תוכן חדש...