Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי F1. לא נסיתי אחרים. הם בסדר גמור אבל יש לי תחושה שאפשר יותר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מניסיון על הנעה קדמית עם 200+ כוחות סוס . הPS3 עולה על הF1 ACS בכל פרמטר .הבעיה שבארץ המחיר של הPS3 הופך אותו ללא כדאי . אבל אם תביא אותו ביבוא מקביל .(כמו שאני עשיתי ) זה כבר סיפור אחר. מבחינת רעש לא שמתי לב שהאחד מרעיש יותר מהשני . האחיזה יותר גבוהה במישלין אבל לא משהו היסטרי , אבל בתחושות והפידבק אין מה להשוות הPS3 מוביל . באותו מחיר ואפילו בקצת יותר הייתי בוחר בPS3.

פורסם (נערך)

אם כבר ייבוא אישי/מקביל אז אפשר להתקדם גם ל-PSS, לא?

(במחירי אנגליה מדובר על הפרש של 30 פאונד לצמיג, גרמניה - רק 22 יורו).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

יש נתון תקני שניתן ללמוד ממנו על רמת רעש?

פורסם

קביעה גורפת היא לא נכונה,תלוי גם חתך וקוטר הגאנט.

גם ה-trade wear משתנה באותו דגם בין חתך וקוטר שונה.

אני מוכן להישבע שמישלין גם יותר נוחים,יבואן מישלין קוגול צמיגים לא ראוי שנקנה ממנו צמיג לאופניים עקב תמחור מטורף ושירות גרוע.

פורסם
יש נתון תקני שניתן ללמוד ממנו על רמת רעש?

מדד ה-EU Label מודד רעש חיצוני בזמן נסיעה, של 4 צמיגים, במהירות 80 קמ"ש ומציג את התוצאה בסולם dB.

פורסם

יש מקום שמרכז נתוני צמיגים שונים לפי התקן הזה?

תודה!

פורסם

רק יבוא אישי 650 שקל לצמיג טרי (בן 4 חודשים). מול צמיג ישן שנה וחצי 1050 שקל לפני מע"מ (יבואן), והיו רק 3 במלאי .וששאלתי מתי יהיו חדשים אמרו שיכול לקחת גם 8 חדשים ויותר.:evil:

פורסם

יבוא טוב אם אתה מתכנן החלפה. לפעמים זה נופל עליך בלי תכנון.

כמה זמן מההזמנה ועד לקבלתם?

מסים?

מה קורה אם מקבלים צמיג דפוק?

פורסם

לקח 5 שבועות ( בגלל צוק איתן). פנצריה מסוימת הביאה לי . מחירים וצמיגים משתנים לפי מלאי שיש און לין באירופה באותו רגע .במיקרה שלי אף צמיג לא היה דפוק . בכל מקרה לא הייתי קונה אצל היבואן . גם אם אתה מביא צמיג חמישי ספר אתה עדיין בחיסכון .

פורסם
יש מקום שמרכז נתוני צמיגים שונים לפי התקן הזה?

המקור הטוב ביותר הוא אתרי החברות (בגרסאות האירופאיות שלהן כמובן).

לעיתים אני מסתכל גם באתר http://www.mytyres.co.uk שמרכז בצורה יפה את הנתונים.

יחד עם זאת, שים לב שגם לדגמים בעלי אותו שם יש לפעמים תת-דגמים שונים, בעלי קודי עומס ומהירות שונים או מאפיין אחר, שמשפיעים על דירוג ה-EU.

מצגת מבית קונטיננטל שמסבירה על ה-EU Label:

http://www.continental-tires.com/www/download/tires_de_en/themes/news/download/dl_2012_praesentation_eu_reifenlabel_en.pdf

פורסם

מעולה - תודה.

פורסם

תודה רבה חברים באמת שמתי עין גם על f1 אך חשוב לי מה יותר נוחים ה f1 או המישלין ? ומה ההבדל בין ps3 לבין הpss?

ולגבי הייבוא אישי איך עושים את זה? זה דרך פנצ'ריה או שמזמינים דרך אתר מסויים? 650 שח זה באמת מחיר מעולה לצמיג הזה,מה לגבי מיסים אישורים?

שיפוצים..

• תוכן חדש...