Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים ברשותי הרכש החדש, קופר s החדשה 192 סוסים , הרכב הגיע במקור עם ג'אנט 16 ממש בדיחה ,עד שהקליפרים במרחק של אולי 1.5 סמ מהג'אנט. המידה המבוקשת והחוקית היא 205 45 17חשבתי על המישלין pss וסוגיו, ראיתי גם דגם שנקרא ps3 ו ps2 אשמח אם תסבירו לי מה ההבדלים בניהם, והאם איכות הנסיעה תפגע רעש וכו. כרגע אני עם הצמיגים המקורים פירלי כלשהו ראנפלט. תודה לעוזרים.

שיפוצים..

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

איזה דגם הפירלי?מידה 195x16x55?

גאנט 5 ברגים?

ראנפלט זה רק חסרונות,לא נוח,יקר,אוחז פחות,

מעבר לגאנט 17 יפגע בנוחות,וירעיש קצת יותר בהתחשב בצמיגים שתקנה.

אלה הצמיגי ראנפלט שיש במידה(לפי טייר4יו)

http://tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&sc=&ar=0&r=17&a=45&s=205&m=0&CarType=3

עריכה אחרונה על ידי dts2
פורסם

רק לציין שמבחינה חוקית (גם אם הדבר אינו נבדק בפועל), אם אין ברכב מקום לגלגל חילופי, יש לצייד אותו בצמיגים ראנפלט או לחילופין במדחס אוויר וערכת סתימת פנצ'רים.

פורסם

אתה לא יכול למיטב לזכרוני.

אתה תהיה חייב לקנות קיט ניפוח או משהו בסגנון ורק אז תוכל.

תצטרך לבדוק מול המחלקה הטכנית של מיני בארץ לפרטים מדוייקים.

פורסם

מעניין מה המחיר של הקיט ניפוח?אני צופה מחיר "מנופח" כמיטב מחירי היבואן החמדן..

tom חובה לצייד את הרכב בקיט ניפוח מקורי של מיני?או שקיט ניפוח של חברה אחרת גם יתקבל??

פורסם

לשון החוק קובעת:

365א. הוראות תקנה 365 לא יחולו על רכב נוסעים פרטי ורכב פרטי דו שימושי הנע על גלגלי גומי שתכנן יצרנו בלא מקום לנשיאת גלגל חילוף אם נתקיים בו אחד מאלה:

1) ברכב מותקנים צמיגים שתכנן יצרנם גם לנסיעה כשהם ריקים מאוויר;

2) ברכב מצויים בכל עת מדחס המתאים למילוי אוויר בגלגל וערכה לסתימת דליפת אוויר מהגלגל.

(תקנה 365 מדברת על קיום גלגל חילופי, מגבה וכלים נדרשים)

אין התייחסות למקור הערכה.

בהוראת הרישום שצירפתי באחת מן ההערות בנושא מצוין ש"יש לפנות ליבואן המקומי ולרכוש ערכת תיקון גלגלים".

אבל לדעתי האישית והבלתי מחייבת לא נראה לי שלבוחן רכב אכפת מהו מקור הערכה כל עוד היא קיימת.

ושוב, זה בהנחה שאכן אין מקום ייעודי לצמיג חילופי (שגם אז צריך לרכוש אחד ואת כל הכלים במידה ויש מקום אבל אין ציוד).

פורסם

אכן מוזכר ברשיון הרכב או צמיגי ראנפלט או ערכה לתיקון פאנצר. והטסט זה הדבר האחרון שמטריד אותי.בכל אופן אפשר התייחסות לשאלה ?

שיפוצים..

פורסם

לבחור בהודעה לפני,מתי ובאיזה אוטו נסעת/בדקת את ה-ps3 ו-ac2 f1.

חוות דעת זו מרכישה?קריאה?או השערה?

פורסם

2 הרכבים בעלי הנעה כפולה,ולכן חוות הדעת שלך לא עוזרת הרבה,אלה עם היה לך לפני זה על אחד הרכבים את הצמיג השני.

לטעמי הf1 ac2 צמיג לא רע בכלל.

מכאן ועד להשוות אותו ל-ps3 ארוכה הדרך.

פורסם

אני לא משווה שום צמיג לPS3 הוא לדעתי בראש הרשימה (בגלל זה הוא מורכב על הרכב שלי) אבל שאל פות"ש

על כמות הרעשים אז עניתי,שכן! הם רועשים. והמשכתי והוספתי הייתי הולך על הF1 (גם אוחזים מצוין וגם יותר שקטים)ממליץ כל הבחינות,אתה לא? DTS2

אני חושב שה PS3 הם אוברקיל לטעמי לרכבים בעלי הנעה קידמית,זו דעתי.

אלה אם כן סוחב הבחור בריכבו 300 כ''ס ואז הייתי רושם אחרת.

• תוכן חדש...