Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחזרה מהטסט עף גלגל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבוע שעבר ניגשתי עם הרכב שלי (טריומף פח הנעה קידמית מודל 72) לטסט, לאחר הכנה במוסך מורשה ניגשתי למכון הטסטים, ועברתי את הטסט בהצלחה (ובלי פרוטקציה). אבל... בחזרה מהטסט התחלתי לשמוע רעש מוזר מכיון הגלגל הקדמי שמאלי עצרתי את הרכב בבטחה בצד הדרך ולאחר מספר שניות עף לי הגלגל הקידמי שמאלי. ככל הנראה במהלך ההכנה נפתח לי בורג הנאבה וכתוצאה מכך נשברה לי צלחת הבלימה (דיסק) הקדמית שמאלית מה שגרם לשיחרור הגלגל. כרגע אני מחפש נואשות צלחת חדשה, מישהו יודע איפה אני יכול למצוא כזאת צלחת?

אשמח לעזרה.

אייל עובדיה

פורסם

לצערי איני יכול לעזור (האם חיפשת באחים רימר באנגליה?) אבל אם עוד היה למישהו ספק בערך האפסי, השלילי אפילו, של הטסטים הללו - הנה עוד הוכחה.

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם

כלומר, הבדיקה והאישור המעיד על בדיקת בלמים לא ממש הועילו, אלא שעשו את ההיפך.

קרה גם לי בעבר.

עשיתי בדיקה במוסך מורשה. הם גם הורידו גלגל קידמי. גם שילמתי. באותו היום אחה"צ עף לי הגלגל הקידמי. הם לא סגרו אותו היטב. אולי לא שמו לב שההברגה היא שמאלית בצד הזה

אריה

פורסם

בבדיקה נוספת מתברר שגם הנאבה נשברה . בהתיעצות עם חרט אוכל לבנות תושבת על הנאבה

אבל עדיף חלקים מקוריים .לכן אבקש שתחפשו

1 צלחת ברקס

2 נאבה

אייל עובדיה

פורסם

עם כל הכבוד חרט זה לא מהנדס רכב ולכן רצוי מאד להשתמש רק בחלפים מקוריים.

תמונות יעזרו יותר למצוא בארץ .

ישנה חנות נוספת באנגליה שקניתי ממנה מספר פעמים ונקראת canley classicsכדאי לנסות גם שם

בברכה אריק

פורסם (נערך)
בבדיקה נוספת מתברר שגם הנאבה נשברה . בהתיעצות עם חרט אוכל לבנות תושבת על הנאבה

אבל עדיף חלקים מקוריים .לכן אבקש שתחפשו

1 צלחת ברקס

2 נאבה

תראה אם הלינק הזה באיביי עוזר לך

http://www.ebay.co.uk/itm/Triumph-1300-FWD-Front-Subframe-Steering-Rack-Struts-London-/221595057507?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3398183d63

תשאל את המוכר אולי יש לו מה שאתה צריך

עריכה אחרונה על ידי gilb2008

גיל בדיחי - שמאי רכב

052-3300805

[email protected]

• תוכן חדש...