Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התלבטתי בין הפורום הזה לבין ייעוץ ברכישת רכב אבל מכיון שרוב השאלות שלי הן טכניות נראה לי שזה המקום.

אז ככה,הלכתי היום לראות אלפא 147 1.6 עם 105 כ"ס ברגע שהתנעתי היה כתוב VDC system failure אבל האוטו הניע רגיל.כמעט בכל העברת הילוך נדלקה נורה של מושלש עם סימן קריאה בפנים ומן חצי עיגול מעליו.שמתי לב גם להבהוב של צג הקילומטרים.למישהו יש הסבר?

לא כ"כ קשור לפה אבל לא היה רדיו דיסק,כמה עולה אחד בערך?

פורסם

איזו שנה הרכב?

אצלי היתה אחת שנת 2002 גיר ידני, 105 כ"ס ולא ידוע לי שהייתה ברכב מערכת VDC, ואם אני זוכר נכון המערכת הגיעה אך ורק ברכבים בעלי מנוע 2 ליטר (VDC זו בקרת היציבות בשפת אלפא).

 

בכל אופן, קח את הרכב לאחד המוסכים המתמחים ברכב, הם יוכלו לשפוך לך עליו יותר מידע.

×
×
  • תוכן חדש...