Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול בורה 2.0 מנוע APK

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

קניתי לאשתי בורה 2 ליטר מנוע APK מודל 2001 קומפורליין

הרכב היה שמור ברמה גבוהה, כל 10000 עשו טיפול כולל פלאגים (לא ידוע באיזה פלאגים השתמשו)

השתמשו בשמן 5W40 וולוליין סינטטי מלא

איך אתם ממליצים להמשיך לטפל ?

איזה פלאגים הכי טובים לרכב הזה ? הבנתי שNGK זה המקורי BKUR6ET10

והאם כדי להמשיך בשמן הזה (אין בעיה תקציבית) כמובן בנוסף למסנן שמן מקורי

הרכב גמע 147K

יש לי שלט קפיצי איך אני מכייל אותו אם האזעקה ברכב?

כמה הרכב הזה אמור לצרוך דלק?

תודה לכל העוזרים...

עריכה אחרונה על ידי Dror1580
פורסם

תמשיך עם אותו שמן מנוע ופלגים מקורים או שווה ערך למקורים.

הכי חשוב בדוק את צבע נוזל הקירור הנמצא במיכל העיבוי אם אתה יכול לעלות תמונה לפורום זה מצויין.

אם הרכב בעל תיבה אוטומטית רצוי מאוד להתקין קולר חיצוני לקירור שמן הגיר (ATF) או שכבר הותקן על-ידי הבעלים הקודמים.

למיטב זיכרוני הרכב לא נמכר עם אזעקה מקורית אלא בוצעה התקנה של אזעקה בארץ על-ידי רדיו מילאנו לכן השלט המקורי לא קשור לאזעקה. אם תעלה צילום של המפתחות והשלטים שיש ברשותך אוכל לתת לך תשובה מדוייקת יותר.

איזה כייף לי :)

פורסם
תמשיך עם אותו שמן מנוע ופלגים מקורים או שווה ערך למקורים.

הכי חשוב בדוק את צבע נוזל הקירור הנמצא במיכל העיבוי אם אתה יכול לעלות תמונה לפורום זה מצויין.

אם הרכב בעל תיבה אוטומטית רצוי מאוד להתקין קולר חיצוני לקירור שמן הגיר (ATF) או שכבר הותקן על-ידי הבעלים הקודמים.

למיטב זיכרוני הרכב לא נמכר עם אזעקה מקורית אלא בוצעה התקנה של אזעקה בארץ על-ידי רדיו מילאנו לכן השלט המקורי לא קשור לאזעקה. אם תעלה צילום של המפתחות והשלטים שיש ברשותך אוכל לתת לך תשובה מדוייקת יותר.

היי מרק אני שמח שענית לי

הפלאגים המקוריים זה מה שציינתי?

המים מקוריים של צמפיון G12

מותקן קולר גיר חיצוני

שמעתי שלא כדי להמשיך בסינטטי מלא האם זה נכון?

פורסם (נערך)

השלט המקורי לא יכול לשלוט על האזעקה ואין לך מה לעשות בנידון. השלט המקורי הוא לפתיחה/נעילה של הרכב בלבד.

תמשיך עם שמן סינטטי מלא-מה ששמעת או קראת זה שטויות.

הפלג שרשמת מתאים לרכבך רק שים לב שמירווח האלקטרודה נע בין 0.9-1.1 מילימטר. למיטב זיכרוני באותה תקופה הייצרן המקורי של הפלגים לרכב שלך היייתה חברת בוש.

המק"ט של חברת VW הוא:

101000033AA

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

אין לי ההעדפה מסויימת. תבדוק גם במחסן של צ'מפיון מכיוון שלפעמים המחירים של פלגים מקוריים יותר נמוכים מאשר פלגים תוצרת NGK או בוש.

• תוכן חדש...