Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פ'גו 307 טיפרטרוניק 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

אני לצערי בעל תקציב מצומצם מאוד לרכישת רכב, אני קורא וכותב בפורום כבר תקופה ארוכה.

יש לי שכן שמוכר כעת פגו 307 שנת 2002 גיר טיפרטרוניק, הרכב עשה סביב 150,000 ק"מ.

אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הרכב, חיפשתי בפורום ולא מצאתי יותר מדי מידע

תודה רבה

פורסם

תלוי באיזה מחיר.

לרכב יש נטיה לתקלות חשמל מעצבנות אבל לא יקרות לתיקון,

לרכב גם יש תקלות לרוב בחיישני הגיר, שבמקומות הנכונים זה תיקון לא יקר יחסית, אבל צריך לדעת איפה לעשות(לרוב ינסו לזמבר אותך על הרבה יותר)

אם אתה מוכן לזה נפשית,הרכב שמור ומטופל והמחיר הוא טוב, אז תקבל אחלה רכב למחיר שלו. אני באופן אישי הייתי ממליץ ללכת על רכב אחר, גם אם זה אומר שהוא יהיה יקר יותר, ומאובזר פחות.

פורסם

התקציב שלי נמוך, קצת פחות מ10,000

יתר הדברים שאני מוצא הם גרוטאות (ואני לא מדבר על אבזור)

אני לא מעריץ גדול של הצרפתיות אבל עשיתי סיבוב והרכב מרגיש בסדר, קצת כבד כי מנוע 1600 סמ"ק על גוף כזה לא הכי מושלם אבל בשיוט בכביש מהיר על 90-100 קמ"ש הנסיעה הייתה רגועה

האם יש משהו ספציפי שכדאי לבדוק? במחיר הזה לא משתלם לי לקחת למכון בדיקה כי גם כך הכול יצא שלילי

פורסם

קודם כול, תמיד כדאי לקחת למכון בדיקה(עם כול השטויות שהם רושמים שם, זה די קל להוריד את אותם 500 שקל בקניה העתידית), לנסוע על רכב בידיעה שאולי הוא מורכב מ-2 רכבים שונים, זה לא כיף. ודבר שני גם בשנתונים כאלה אפשר לקבל אינדיקציה לא רעה(חבר עשה בדיקה לא מזמן לרכב שנת 2003, והיא יצאה לא רע בכלל)

ברכב הזה העברות ההילוכים הם די אגרסיביות, אז קצת קשה לדעת למי שלא מכיר, אבל אם אתה מרגיש דפיקות רציניות בעברת הילוכים(בעיקר בין הילוך שני לשלישי) אז תדע שהרכב עוד מעט יצטרך טיפול לגיר שלו. כמו כן, תברר ע"י היסטורית טיפולים אם בוצע שיפוץ גיר בעבר. אם לא, סבירות לא נמוכה שתצטרך לעבור את זה( עלות בין 1500 ל-4500, תלוי כמה קל לעבוד עליך)

כמו כן, תחפש בכוח בעיות חשמל שונות( חלונות חשמל, נעילה מרכזית, מנורה של כרית אויר דולקת). תנסה גם לראות את הרכב כשהוא קר יחסית, לפעמים יש תקלות גם של ממיר קטליטי, שהיא לא נוראית, אבל נועלת לך הגיר.

ובאופן כללי, רכבים בתקציב הזה מומלץ מאוד לקנות רק כאלה עם היסטוריית טיפולים מוכחת, ובדיקה שיוצאת סבירה. בלי זה, קרוב לודאי הרכב מטופל פעם באף פעם, ויעשה לך לא מעט צרות, גם אם הוא נוסע בסדר ב-90-100.

פורסם

בבעלותי פג'ו 307 1.6שנת 2003 שנתיים וחצי , להבדיל מכל מה שאומרים הרכב אמין יחסית ונוח , הוא קצת כבד ולא הכי סוחב בעליות אבל הנוחות ברכב בשביל מחיר של 10 אלף שקל היא הכי טובה שתוכל להשיג במחיר הזה , בכל השנתיים וחצי החלפתי את הטרמוסטט ( 100 שקל ) ולאחרונה החלפתי חיישן לחץ שמן בגיר שעלה לי 1200 שקל , חוץ מזה אין תקלות הרכב ממש שקט בנסיעות ארוכות כמעט ולא שומעים את המנוע , הוא נוח מאוד מאובזר ולא אוכל הרבה דלק

שמח אם עזרתי :)

פורסם

אם התקציב מצומצם, הייתי מעדיף רנו מגאן 2001-4, אם תמצא אחת מלוקקת מכל הבחינות (ויש כאלה, ואל תתפשר), תקבל עודף מ 10K, ותהיה לך מכונית מצויינת מכל הבחינות

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

בתקציב כזה יש גם ניסן אלמרה 1.6 שנת 99-2000 שזה נגמ"ש אמיתי...מנועים שעשו 600 ו 700 אלף..

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...