Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרן דיסק אחורי ל 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברצוני להחליף את הסרן האחורי שלי לסרן דיסק!

כמו שהבנתי ישנו קושי למצוא סרן דיסק אחורי של 1900 GTI.

שמעתי שסרן של וולקן מתאים, האם זה נכון?

אם זה נכון, אם אני רוצה לעשות הסבה ל 1900 ברשיון זה כביל?

מה המחירים?

*האם אני צריך להחליף בוסטר?

עוד שאלה קטנה= האם אני חייב להחליף לג'אנט 15?

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

מוזר....אתה מפרסם את הפורום של psi ושואל בפורום אחר,זה לא קצת לירות לעצמך ברגל.

סרן של וולקן לא מתאים ל 205 אבל הזרועות כן,אתה תאלץ להשתמש באותם מוטות פיטול ובאותו אנטי רול על בסיס הסרן הישן שלך,אין לך ברירה אחרת מכיוון שבסיס הסרן שלך קצר מבסיס הסרן של הוולקן.

אם תשדרג לבלמי דיסק מאחורה תוכל להגדיל את נפח המנוע ל 1900

לא חובה להחליף אבל מומלץ מכיוון שבוכנות קאליפר דורשות יותר לחץ לעומת דרמים,תצטרך גם ווסתים לקאליפרים האחוריים.

אתה ממש לא חייב להחליף גנטים.

יוני

פורסם

Huh? where's the connection between the two? if he does not upgrade the rear brakes he can't upgrade the motor? .. sorry, that just sound weird to me

.Moti

אני חושב שהוא התכוון מבחינת רישוי...

לא יתנו לו מבחינת רישיון רכב אישור להתקנת מנוע 1.9 במידה והוא לא משדרג את הבלמים.

מוטי, אתה באמת חייב לחזור לביקור קל בארץ כדיי להיזכר בבירוקרטיה וכל החארטה בארטה שיש פה בארץ...:smile:.

Back to the original - NC again.

פורסם
:wink: Oh my god.... it sounds like a definitely SHOULD NOT come back

.Moti

זה בסדר...אתה יכול להישאר שם.

רק תשלח את המיאטה לביקור קצר בלעדיך...

אנחנו כבר נדאג לה טוב :-P:wink:

Back to the original - NC again.

פורסם

Huh? where's the connection between the two? if he does not upgrade the rear brakes he can't upgrade the motor? .. sorry, that just sound weird to me

.Moti

בכדי לקבל אישור למנוע בנפח 1900 , יש להחליף סרן דיסק מאחור ועוד מס' דברים כדי לקבל אישור מלובינסקי (דרור ? )
פורסם

תבצע חיפוש על מאמר שכתבתי פה לגבי הסבה מ 1.6 ל 1.9.

בעיקרון זה בר ביצוע אבל יקר.

אתה כן חייב להחליף לג'נט 15. בג'נט 14 לא נכנסים קליפרים מוגדלים מקדימה - בלי זה אין אישור של לובינסקי. יש עוד הרבה דברים נוספים (גשר קידמי - משולשים, סרן אחורי דיסק, מחשב ודביט מטר, ציריות ונבות ועוד ועוד ועוד.....).

תרצה פרטים תרים לי טלפון (דיברנו לא מזמן, נכון?).

חוץ מזה - אני מפרק החל משבוע הבא 205CTI 1.9 מקורית מודל 93 מיבוא אישי. חוץ ממעט חלקים שאני שומר לעצמי - הכל יהיה למכירה....

זה יכול לעזור לך מאוד.

ברגע שזה יהיה רלוונטי (כנראה מחר) אני אשים פה הודעה [למכירה] בפורום מכירה.

אלון

פורסם
זה בסדר...אתה יכול להישאר שם.

רק תשלח את המיאטה לביקור קצר בלעדיך...

אנחנו כבר נדאג לה טוב :razz::wink:

You don't want to do that...LOL

I just reallized a few days ago how much my miata is not a beginner's car, I went to the race track with a friend this weekend and had him driving my car with me instructing him as it was his first time on a race track

:wink: Let me try to get him to reply here, he's here on the forum also

.Moti

פורסם

.Moti

ככה זה כאן, לא ברור ולא מובן...

אומרים שארה"ב זו "ארץ האפשרויות הבילתי מוגבלות"...

אז ישראל זו "הארץ המוגבלת הבילתי אפשרית"

:wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

שלום

בשביל לשדרג ל 205 את הקאליפרים ממש לא צריך להחליף לה את הגשר התחתון,נכון היא צריכה ציריות אחרות וקאליפרים ואז נכון חייבים גנטים 15 או שיוף קל של הקאליפר שיתאים ל 14. כמובן ומי שהפנטזיה הרטובה מאוד שלו היא רפליקה 100% זהות ל 1900 מחליף גם את הגשר,לדעתי מיותר.

לא לשכוח ווסתים לקאליפרים האחוריים ושדרוג משאבת הברקס,וכבל ידית בלם של מעצור דיסק.

פורסם

היי זה רמי אצל חברי הטוב:

דבר ראשון, אני מפרסם מה שאני רוצה, ואני לא יורה לעצמי ברגל, אנחנו בסה"כ הכל קהילה אחת גדולה.

דבר שני, ממחר כבר יש לי גשר תחתון של GTI 1900.

דבר שלישי ואחרון, אלון - נהיה בקשר :wink:

נ.ב

איזה כיף יש לי גג ומקורי ו-4 קוני צהוב !!!

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
שלום

בשביל לשדרג ל 205 את הקאליפרים ממש לא צריך להחליף לה את הגשר התחתון,נכון היא צריכה ציריות אחרות וקאליפרים ואז נכון חייבים גנטים 15 או שיוף קל של הקאליפר שיתאים ל 14. כמובן ומי שהפנטזיה הרטובה מאוד שלו היא רפליקה 100% זהות ל 1900 מחליף גם את הגשר,לדעתי מיותר.

לא לשכוח ווסתים לקאליפרים האחוריים ושדרוג משאבת הברקס,וכבל ידית בלם של מעצור דיסק.

עדיף שמי שלא יודע - לא יגיב!

כל פעם מישהו אחר מרגיז אותי מחדש...

חובה להחליף גשר! ל CTI גשר כמו של 1.4 עם זרועות. ל 1.9 גשר מחוזק עם משולשים. יש הפרש בנבות של 0.7 ס"מ הנמכה בגובה. הברקסים מוגדלים. ג'נט 14 יגרום לזיוף בספידומטר. סטבולייזר שונה. ועוד הרבה. הבחור שאל מה צריך לעשות כדי לאשר ברישיונות. אני מניח שלא ביצעת (באופן חוקי) פרוייקט כזה - אחרת לא היית כותב "לשייף קליפרים".

ברקסים תואמים ל 1.9 אינם מיותרים - הם תומכים במנוע שהוא חזק יותר ודורש ברקסים מתאימים. זה השלב הראשון בשינוי מנוע ל 1.9.

אלון

פורסם
היי זה רמי אצל חברי הטוב:

דבר ראשון, אני מפרסם מה שאני רוצה, ואני לא יורה לעצמי ברגל, אנחנו בסה"כ הכל קהילה אחת גדולה.

דבר שני, ממחר כבר יש לי גשר תחתון של GTI 1900.

דבר שלישי ואחרון, אלון - נהיה בקשר :wink:

נ.ב

איזה כיף יש לי גג ומקורי ו-4 קוני צהוב !!!

מזל טוב על הגג החדש ועל הקוני!!!

את ההבדל תרגיש בסיבוב....

:wink:

אלון

פורסם
עדיף שמי שלא יודע - לא יגיב!

כל פעם מישהו אחר מרגיז אותי מחדש...

חובה להחליף גשר! ל CTI גשר כמו של 1.4 עם זרועות. ל 1.9 גשר מחוזק עם משולשים. יש הפרש בנבות של 0.7 ס"מ הנמכה בגובה. הברקסים מוגדלים. ג'נט 14 יגרום לזיוף בספידומטר. סטבולייזר שונה. ועוד הרבה. הבחור שאל מה צריך לעשות כדי לאשר ברישיונות. אני מניח שלא ביצעת (באופן חוקי) פרוייקט כזה - אחרת לא היית כותב "לשייף קליפרים".

ברקסים תואמים ל 1.9 אינם מיותרים - הם תומכים במנוע שהוא חזק יותר ודורש ברקסים מתאימים. זה השלב הראשון בשינוי מנוע ל 1.9.

אלון

אל תתרגז כפרה ,אבל אתה לא היחיד שהעביר הסבה חוקית ל1900 ל 205.

אולי בצפון אתה היחיד, במרכז אף אחד לא עושה מזה עיניין גדול.

לשייף תקליפרים מתיחס למצב שלאחר שמקבלים תאישורים ורוצים לחזור לגנט 14 בשל היתרונות.

זיוף בספידומטר,למה?,אם האותו עם אותו גיר אין שום זיוף,נכון מחליפים גיר ורוצים דיוק שמים 15

או שמחליפים את גלגל הפלסטיק של יוניט הספידומטר בגלגל של ה 1600.

כשהבחור ביקש לדעת מה צריך להחליף כדי לקבל אישור רשמתי את המינימום הבטיחותי,יש אנשים שגרים במוסך והפרוטה בידם אז הם יכולים להרשות לעצמם שידרוגים נוספים ולהתפנק עם גשר וסטבילייזר מעובה יותר, מה לעשות שנולדנו עניים זה לא אומר שיפה להתנשא.

חובה להחליף גשר ? ובכן לא אחרת איך אתה מסביר את כל ה 1900 החוקיות במרכז ?, אולי בכך שבצפון מחמירים יותר או "שבמקרה" יש לך גשר אחד כזה למכור.....

יוני

• תוכן חדש...