Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ABS תקול הונדה סיוויק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה!

ברשותי סיוויק es 2002 ונורת ABS לא דולקת כשאני מתניע וגם לא עובדת(לחצתי ברקס חזק מאוד ולא עובד).

אין צורך להכביר במילים על חשיבות תקינות המערכת, כך שאשמח לשמוע מנסיונכם מה המקור לבעיה.

תודה

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם

לפני זה המערכת עבדה? או שקניתה כחה את האוטו?

תן יותר פרטים כמה זמן הבעיה קיימת? אם שמתה לב למשהו מוזר?

עבר טיפול או משהו?

פורסם

את האמת נישמה לי חשוד כל הסיפור שהמנורה אפילו לא דולקת (יעני ביטלו אותה).

צריך לבדוק אותה באמצעות דיאגנוסטיקה.

בנתיים הייתי ממליץ לך לבדוק את הפיוז של המערכת (בדרך כלל יש 2 פיוזים).

פורסם

אפשר לבצע את הבדיקה בסורק בכל מוסך? או לגשת רק למוסך יבואן של הונדה?

אגב ביצעתי בדיקה לרכב בקומפיוטסט. אני יכול לתבוע אותם על זה שהם לא עלו שמערכת abs לא תקינה?

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם

מצורף טופס הבדיקה. כפי שאמרתי לא כתוב שום דבר על כך שמערכת ABS לא עובדת. יש בסיס לתבוע את קומפיוטסט על כך?

ושאלה נוספת-האם התחברות לסורק תראה את הבעיה? והאם אפשר להתחבר לסורק לאו דווקא אצל מוסך יבואן של הונדה?

123.jpg

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם

לטובת הדורות הבאים אעדכן:

מסתבר שלא בכל רכבי סיוויק של השנתון הנ"ל הותקנה מערכת ABS.

ברכב שלי אין ABS על אף שיש לי פיוזים ששייכים למערכת ואף מקום לנורה בלוח המחוונים.

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם

כנראה ברמת גימור של הדגם שרכשת "וויתרו" על הABS אבל יש הכנה

נראה לי שתוכל לקנות מקורי ולהתקין אם אפשרי דבר כזה ביכלל

• תוכן חדש...