Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כחלק מפרויקט שאני מבצע אני צובע את כל הפלסטיקים בצבע הרכב, עכשיו רציתי לצבוע את הפלסטיק בטמבון האחורי וחשבתי שאולי על הדרך אצבע גם את שאר הטמבון הוא כל הלכה שלו בחלק העליון מפוצצת ומתקלפת.

mwrzmj3jnmzn.jpg

yhgzvkez4dmo.jpg

איך עושים דבר כזה? קודם כל לשייף ולהוציא את כל החתיכות הרופפות והמתקלפות ואז מה? לצבוע על הצבע הקיים שנשאר? עם צבע יסוד מעליו או בלי?

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

תקלף כמה שאפשר את כל החתיכות שמתקלפות.

אחר שקילפת כל מה שאפשר תתחיל לשייף טוב טוב עם נייר מים עד שתרגיש שכל הטמבון שכבה אחת. (תעביר עליו את האצבע ותראה שאתה לא מרגיש שום דבר מחוספס , שהכל חלק.)

אחרי שהכל כשכבה אחת אתה יכול לצבוע.

אם הקילופים יהיו עמוקים מידי (ברמה שנייר שיוף לא יוכל להביא את זה למצב של שכבה אחת) תוכל להשתמש במעט חומר פחחים כדי למלא את החלק החסר.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

תודה. הקילופים לא עמוקים ברמה של להוסיף להם חומר. וכשיש לי שכבה אחת להשתמש גם בפריימר או ישר צבע רכב ולכה?

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

אם זה לא ברמה של להוסיף חומר אז כבר אתה במצב מצויין.

תשתמש בנייר השיוף ישר על כל הפיצוצים של הטמבון ובאזורים הבעייתים של הצבע עד שתתקבל שכבה אחת (שוב תעביר על זה אצבע מצד לצד עד שלא תרגיש את הבדל בכלל באצבע).

אין צורך בפרימייר, לאחר לאחר שסיימת עם הנייר מים והאזור נקי ויבש תתחיל מצבע ולאחר מכן לכה.

פורסם

הרבה בהצלחה ואל תשכח לפרסם תמונות גם של הטמבון לאחר השיוף ;)

פורסם

טוב אחרי עוד צביעה אחרת שעשיתי עכשיו אני מוותר על הרעיון. ההבדל צבעים גדול מדי ואני לא מבין למה.. קניתי צבע לפי הקוד והוא יוצא הרבה יותר בהיר.

מילא הוא היה כהה יותר הייתי מבין כי מה שיש עכשיו דהה אבל זה יוצא הפוך. למישהו יש הסבר לזה?

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

או שקוד הצבע שבחרת הוא קרוב אבל לא מדוייק.

או שהשמש עשתה את שלה.. אלו האופציות.

פורסם
או שקוד הצבע שבחרת הוא קרוב אבל לא מדוייק.

או שהשמש עשתה את שלה.. אלו האופציות.

הקוד צבע הוא הקוד שמופיע לי במדבקה ברכב. לא אני המצאתי אותו לפי מה שנראה לי קרוב.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

אז האופציה השניה כנראה.

גם רכב חדש שהיה שנתיים-שלוש באזור עם לחות יראה מעט הבדלי צבע.

• תוכן חדש...