Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם ניתן להתגרש בלי עו"ד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שזה אמור להיות אפשרי בלי עו"ד. אם כן, מה הפרוצדורה?

מבחינת המצב ביני לבין האקסית, יש הסכם ממון ואין ילדים, עדיין יש צורך בהסכם גירושים?

התחתנו בקפריסין ונרשמנו במשרד הפנים, לא היינו ברבנות בכלל ואני לא רשום כיהודי פרופר.

והיא מפחידה בידי את הטיפול בהליך.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
הבנתי שזה אמור להיות אפשרי בלי עו"ד. אם כן, מה הפרוצדורה?

מבחינת המצב ביני לבין האקסית, יש הסכם ממון ואין ילדים, עדיין יש צורך בהסכם גירושים?

התחתנו בקפריסין ונרשמנו במשרד הפנים, לא היינו ברבנות בכלל ואני לא רשום כיהודי פרופר.

לא יודע,אבל אני מקווה שהמשפט האחרון הוא "מפקידה בידיי" ולא מפחידה...

Seat Mii 3Doors

פורסם

האות ק' והאות ח' אפילו לא קרובות במקלדת.

טעות פרוידיאנית בשאלה על הסכם גירושים... :wink:

פורסם

הסכם ממון צריך להיות מאושר על ידי בית משפט לעינייני משפחה!! שם יסבירו לכם את המשמעות של ההסכם שעשיתם יראו כי הוא נערך ברצון טוב וללא כפיה ואז הוא יקבל תוקף .

אתה יכול להגיש בקשה לבד לא נזקק לעו"ד לשם כך.

הולך למשרד הפנים ומבקש שישנו את הסטטוס שלכם לגרוש/ה בדיוק באותו אופן בו רשמו אתכם כנשואים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ההסכם אושר ע"י ביהמ"ש לפני כמה שנים.

וכן, זה מפקידה. המקלדת שינתה ולא שמתי לב.

ומשרד הפנים לא ירצה סימוכין כלשהם לכך שהנישואים כבר אינם תקפים?

חרא של צלם

פורסם

תעודת גירושין מקפריסין. אנא אערף.

לך אליהם עם הסכם הממון המאושר אולי יסתפקו בכך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אבל הסכם הממון אושר עוד כשהיינו נשואים והיה אמור להיות תקף עלינו כזוג נשוי.

יהיה מבעס להגיע למשרד הפנים ושיגרשו אותי משם.

חרא של צלם

פורסם

מניסיוני המועט בתחום, אתה צריך לבצע התרת נישואין דרך ביהמ''ש, זה תהליך לא קצר, ובגלל כל הפרוצדרות הכרוכות בכך אין ברירה אלא לגשת לעו''ד. עם פס''ד על התרת הנישואין אתה ניגש למשרד הפנים ומשנה סטטוס בהתאם.

פורסם

כמו שרון123 כתב, דווקא הבעיה שלך זה הנושא של התרת הנישאין שכעיקרון ניתן לבצע לבד אבל עדיף להשתמש בעו"ד לענייני משפחה.

לעניין הרכוש, ניתן להסתדר בלי עו"ד, באמצעות הליך גישור, במחיר סמלי, דרך בית המשפט.

פורסם

אם אפשר לעשות לבד, ולחסוך את הכמה אלפים שיעלה עו"ד, בגדול אין לי בעיה להתרוצץ.

(ואם אנחנו כבר בנושא, כמה זה אמור לעלות דרך עו"ד?)

חרא של צלם

פורסם

זה לא באמת אפשרי לעשות את זה לבד. למרות שזה סכום משמעותי אני לא הייתי חוסך אותו. משפט גירושים סטנדרטי מההיכרות שלי זה בדר''כ 12-20 א' ש''ח תלוי במקרה, לך לעו''ד לפגישה וקבל הצעת מחיר מסודרת למקרה שלך. קיים גם הסיוע המשפטי במידה והמצב הכלכלי שלך לא מאפשר לך לשלם עבור שירות משפטי(במקרי קיצון) , הוא מטעם המדינה, די בסדר בסה''כ ובתשלום סמלי מאוד.

• תוכן חדש...