Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנתיים בלי לטפל ברכב?!?!?!

בכל אופן, מחיר מוגזם. לפני מספר שנים נאלצתי להחליף מנוע לפולו קלאסיק 1.9

דיזל. המחיר היה נמוך בכ-50%. (מזל שלא אני שילמתי, אבל זה כבר סיפור אחר)

1999-2001 - פורד אריקה 90'

2001-2008 - פולקסווגן פולו קלאסיק 00'

2008-2014 - יונדאי אקסנט - חדשה מהניילונים 08'

2014 - - שברולט קרוז - 11'

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התקשרתי למוסך המורשה של יונדאי באשקלון, לא נותנים הצעות מחיר בטלפון היא אמרה לי תבוא עם הרכב, לבוא עם הרכב זה בעיה כי צריך לגרור אותו..

לא ביררתי כמה זמן אחריות על המנוע, כמה נהוג?

פורסם (נערך)

תבדוק. אם במוסך המורשה יתנו לך אחריות ארוכה (לדעתי יתנו שנה) אם ההבדל במחיר לא משמעותי לעומת מוסך אחר לדעתי זה משתלם לך.

והנציגה צודקת הצעת מחיר בטלפון זה קצת נישמע לא רציני, אני כן הייתי לוקח את הרכב לגרר למוסך אחר למשל למוסך המורשה ומבקש הצעת מחיר (אולי גם לא צריך בכלל לשפץ/להחליף מנוע ואפשר לתקן?).

ראית את ההצעת מחיר שהבחור עם רכב כמו שלך העלה לכאן?.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

שוב, כפי שכתבתי לך ואחרים כתבו- צריך לבדוק בדיוק מה הבעיה במנוע.

לזרוק מילים באויר זה טוב ויפה אבל צריך לבדוק את הרכב.

אולי המנוע לא שבק חיים ואפשר לסדר את זה?.

אני אתן לך דוגמה: יש אחד בשם "מושיקו הנהג" שמרבה להגיב ב"נט קאר".

אני תופס מהבחור מקצוען אמיתי, כמה פעמים נעזרתי בו לפתרון תקלות.

הוא פרסם פוסט על בחור שקנה רכב אמריקאי שהיתה לו תקלה, הלך למוסכניק שלו (לא מוסך מורשה) שביצע טיפול ולא פתר את הבעיה,

שלח אותו לאיש דיאגנוסטיקה שפירק לו חצי מהרכב ומשום מה שהרכב היה "שורף" את המחשב של הרכב.

אותו איש דיאגנוסטיקה הרים ידיים, הבחור היגיע בסופו של דבר....למוסך מורשה יבואן.

במוסך בדקו, וגם לא עלו על הבעיה אבל....הם פנו ליצרן ומסתבר שהתקלה סך הכל היתה חיישן סורר.

מה יצא בסוף? הבחור שילם המון כסף, בזבז זמן על תקלה שיכלה להיפתר בקלי קלות.

פורסם

כן אבל זה סיכון לקחת, כי אם אני עכשיו לוקח למוסך מורשה הם מפרקים את המנוע בודקים מה התקלה, לא בטוח שהם יצליחו לתקן אותה ואז בכל מקרה נצטרך להחליף מנוע ואז אני משלם גם על המנוע וגם על הניסיון תיקון, ואללה אני לחוץ רצח בכסף בגלל זה אני מחפש לעשות את זה בכמה שיותר זול, המוסכניק שלי אמר לי 10000 כולל הכל + מע"מ

פורסם

תשמע, קיבלת פה הצעות טובות. אם אתה לא מוכן להחליף את המוסכניק שלך ואתה בטוח שהוא צודק- לא נוכל לעזור לך!.

אתה חייב לקחת חוות דעת נוספת, אין פה שאלה בכלל. דרך המסך לא אני ולא אף אחד יכול לאבחן את הרכב.

לרכבים היום יש המון חיישנים ומחשבים, צריך לחבר את הרכב למחשב ולבדוק ביסודיות, להתעדכן מול היצרן ולוודא את התקלה ב 100%.

להגיד "הלך המנוע" או "נתפס המנוע זה הכי קל אבל זה לא אומר שום דבר.

תשקיע עוד 100-200 שקל על גרר ותגרור למוסך אחר שיתן עוד חוות דעת מקצועית. אתה לא מעוניין להחליף את המוסכניק? תשלם את המחיר.

בכל אופן אני אמרתי את דעתי.

• תוכן חדש...