Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי מגבר JBL gto75.4 ואני צריך המלצה לקומפוננטים טובים שיתאימו למגבר. התקציב הוא עד 400 ש"ח.

האמת שאין לי מושג כל כך בתחום ולכן אשמח להמלצות והסברים.

תודה מראש :)

פורסם

לא חושב שתוכל במחיר זה להביא משהו שתאהב ויהיה מספיק איכותי

והכסף שתוציא מהארנק יבוזבז במחשבה ולא לחינם.

אני יכול להמליץ לך להוסיף עוד כמה שקלים בודדים לרכוש Morel Tempo להתחלה

סט מוכר וידוע ומספיק טוב לאחד שמתחיל להתעסק בתחום האודיו.

זאת דעתי, כמובן שחשוב לבחור לפי האוזן שלך עצמך בלבד ולא על גבי תגובות של חברי הפורום.

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

פורסם

הטמפו עולים 600 וזה קצת יקר לי..הבנתי מחיפוש באינטרנט שהם מצויינים אבל המחיר גבוה בשבילי, אם אין שום קומפוננטים עד 400 שיהיו טובים אני ארים את התקציב.

פורסם

יש קומפוננטים גם ב200 שקל אבל הם נשמעים בהתאם.

המורל טמפו הם רמקול בסיסי טוב שנותן תמורה טובה לכסף ומהווה רמת כניסה טובה.

במידה ותוכל למתוח את התקציב לשם הייתי ממליץ לך לעשות זאת

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
יש קומפוננטים גם ב200 שקל אבל הם נשמעים בהתאם.

המורל טמפו הם רמקול בסיסי טוב שנותן תמורה טובה לכסף ומהווה רמת כניסה טובה.

במידה ותוכל למתוח את התקציב לשם הייתי ממליץ לך לעשות זאת

מה המקבילים למורל אצל פוקאל? או אפילו קצת רמה מעל.

תודה

פורסם

אני סוג של דינוזאור , אני יכול לדקלם לך את כל הדגמים שהיו לפני 10 שנים , מה שיש היום אני לא זוכר .

יש מעודכנים ממני פה בפורום שיכלו להמליץ לך .

אבל נראה שאתה קודם כל צריך להתקבע על תקציב , ובמסגרת התקציב תוכל לשמוע מאנשים מה האופציות שלך.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ערכתי לך את הכותרת בכדי לא לנעול

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בתקציב של 400 שח בלי חריגות הייתי הולך על JBL GTO6508C ודואג להעביר את הגמפר הנחתה של הטווטר בקרוס ל -6DB

בתקציב של באזור 1000 שח המקבילים הישנים של פוקל למורל מסידרת הפוליגלאס הם 165V1\165V2\165VB

או מסידרת הפרפורמנס החדשה PS165 או PS 165 F.

פורסם
בתקציב של 400 שח בלי חריגות הייתי הולך על JBL GTO6508C ודואג להעביר את הגמפר הנחתה של הטווטר בקרוס ל -6DB

בתקציב של באזור 1000 שח המקבילים הישנים של פוקל למורל מסידרת הפוליגלאס הם 165V1\165V2\165VB

או מסידרת הפרפורמנס החדשה PS165 או PS 165 F.

מה אתם אומרים על הקומפוננט infinity kappa 60.11cs ?

פורסם

טוב

אז אחרי השדרוג הנוכחי המערכת היא כזו:

רדיודיסק - פיוניר 9450

מגבר - JBL GX-A604

קומפוננט קדמי infinity kappa 60.11cs

בדלתות האחרויות - פוקל 130CA1 5.25

מסתבר שחייב סאב . לא רוצה משהו מטורף אלה משהו איכותי עד 1000 ש"ח לציוד. מה אפשר לעשות בתצורה הנוכחית?

פורסם

יש לך בפורום מכירת אודיו מלא מציאות, יש לך סאב של אימג׳ דינמיק , תחפש תמצא, אלא אם כן אתה נעול על חשש וזה כבר משהו אחר

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

• תוכן חדש...