Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

B4? קורולה? פאסאט? 2004 ומעלה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למעשה אני מחפש רכב בתווך שבין משפחתי מרווח לחצי מנהלים.

סדר גודל של B4 - טויוטה קורולה בדגם המפואר - או פאסאט מדגם המנהלים.

השימוש הוא לרוב נסיעות עירוניות ומעט בינעירוניות. הערכה גסה היא 15K ק"מ בשנה.

הנוחות חשובה מאוד, גיר ידני חשוב עוד יותר עקב פיהוקים במהלך נסיעה עם אוטומוט :-D.

רכב שיוכלו לשבת מאחור 3 שנים בנוחות ולא בדחיסות.

מעוניין לדעת את צריכת הדלת הממוצעת בגיר הידני בקורולה (1600), סובארו (2000), פאסאט (2000).

האם יש להתפשר עם נפח המנוע? או שמה 2000 יכול להיות "חסכוני" בגיר ידני?

התקציב היא עד 45K. עם פזילה קלה למעלה.

כמובן שאמינות חשובה מאוד, צריכת דלק, וכמובן VALUE 4 MONEY.

תודה רבה!

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

אני חושב שיש לך תקציב טוב וממליץ לך לתת עדיפות לרכבים כמה שיותר חדשים. לB4 יש שוק חלש מאוד, מה שאומר אם קצת מיקוח אפשר לקנות רכב יחסית טרי. יש גם אקזמפלרים עם גיר ידני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אפתיע אותך, ממליץ על טויוטה פריוס 2008, תקבל רכב מפנק, מפואר וחסכוני מאוד מאוד בדלק, אך עם גיר אוטומט, לתקציב שלך תאלץ להתפשר על קילומטראז גבוה.

נוסע בפריוס 2008

פורסם
הB4 מצויינת, אחזקה יקרה

אז אם אני מוצא B4 ידנית, במצב טוב, שנת 2008. היא תהיה שוות ערך ל 50K?

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

לפי דעתי הבלתי מחייבת:

קח בחשבון במצב אופטימאלי: תצרוכת דלק כמעט כפולה ב B4 לעומת הטויוטה, מחירי טיפולים כפול או יותר! אם אין לך בעיה עם זה. B4 רכב מפנק.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...