Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס VS פלואנס VS סובארו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ישנה התלבטות בין שלושת הרכבים הנ"ל:

פוקוס 2011 1.6

פלואנס 2011 1.6

סובארו B3 סדאן 1.6

אשמח לשמוע ביקורות בין שלושתם ויתרונות וחסרונות

תודה רבה ושבת שלום

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה אתה רוצה מהרכב? מה הדרישות שלך והתקציב שלך?

הסובארו אגב היא 1.5 ולא 1.6.

מבחינת צריכת דלק, אף אחת כאן לא מצטיינת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הרכב ישמש ב 95% לנסיעות עירוניות מישור (באר שבע).

התקציב הוא עד 60

ומה שחשוב לי רכב אמין עם תחזוקה וטיפולים זולים ככל האפשר.

פורסם

על יונדאי i30CW או קיה פורטה חשבת?

לנסיעות עירוניות שום רכב משפחתי בנזין לא יהיה חסכוני.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אז יורדים בשנתון אחד.

פורסם (נערך)

לסובארו יש טיפל רצועת תזמון יקר לפורד יש שרשרת אם אני לא טועה ולרנו לא ידוע לי.

אבל לרנו יש בעיית כפתורים בקונסולה מרכזית שנשחקים די מהר.

בכללי כל רכב 1.6 אוטומט יבא לך אותו תצרוכת דלק כבר עדיף מנועי 2000.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

מנוע 2000 היה רלוונטי אילו היה נוסע מחוץ לעיר,

למרות שבמקרה של הפלואנס מנוע 2000 גם מגיע עם גיר רציף שיקנה חסכון בדלק ואבזור עדיף, אולי שווה לשקול.

לא יודע איזו בעית כפתורים יש, אבל אצלי בקליאו ואצל ההורים במגאן אין שום בעיה עם הכפתורים, כל עוד לא מורחים עליהם כל מיני תרסיסי סיליקון זולים ושומניים לא צריכה להיות בעיה.

פורסם

נתחיל מכך הפלורנס היא לא בדיוק רנו היא שייכת במקור לסמסונג הקוריאנית(חברת בת).

היה משתמש שפתח נושא על כך שהכפתורים בקונסולה מאבדים את הצבע שלהם.

בכללי הרכב התחיל להגיע בסביבות 2011 עם גיר כפול מצמדים אם אני לא טועה ולפני כן הוא הגיע עם גיר פלנטרי.

פורסם

לא הטיפולים לא יקרים.

הרכב הגיע ב2011 גם עם גיר כפול מצמדים, אבל זה תקף רק לגרסת הדיזל.

מנוע 1.6 לפני שדרוג - AL4/DP0, מנוע 2.0 - גיר רציף של ניסאן, מנוע 1.6 אחרי שדרוג - גיר רציף של ניסאן.

פורסם

קצת איבדתי אותך.

אני מדבר על פלואנס שנת 2010 או 2011 עם מנוע 1.6 גרסת ה EX (בנזין) המנוע הזה נחשב לטוב? או רק גרסת ה 2.0?

• תוכן חדש...