Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת דרמל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש דרמל חשמלי (להבדיל מפנאומטי), לא איזה זבל סיני וגם לא איזה פאר היצירה של איזה חברה שמרכיבה אותם בעבודת יד בוואדוז.

מכשיר טוב ואיכותי של מה שנקרא אמצע הדרך.

השימוש העיקרי בו יהיה לחידוש מוצרי וינטאג', ליטוש/ הברקה חלקי ברזל קטנים, גירוד צבע ממקומות קשים לגישה, וכו'.

עבודות קלות.

על איזה חברה/ דגם אתם ממליצים והיכן לרכוש בארץ? בעליבאבא?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

התשובה ברורה: קנה דרמל של חברת דרמל.

לא נורא יקר, מחזיק שנים רבות (אם לא תתעלל בו) והרבה יותר טוב מה"דרמל" עם מדבקות וולף וכדומה מהום סנטר (יש לי גם וגם).

חשוב - מהירות הסיבוב המקסימלית בדרמל האמיתי הרבה יותר גבוהה (לפי הצליל, אין לי דרך לבדוק) וזה חשוב לעבודות עדינות.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

אני משתמש בדרמל של wolf.

מגיע במזוודת פלסטיק אפורה עם מגוון ראשים וגם צינור מאריך לראש.

עלה לי בזמנו לפני כמה שנים כ 150 ש״ח בהום סנטר או אייס, לא זוכר מי מהם.

כמו שאמרת זה לא פאר היצירה, אבל גם לא זבל סיני.

עושה את העבודה ומשתלם מאוד ביחס למחיר.

ImageUploadedByTapatalk1414673923.480163.jpg

פורסם (נערך)

אני גם חשבתי לקנות דרמל נחמד את המקורי שהוא לא ככ יקר.

אבל אז נתקלתי במולטי טול של sonicrafter rockwell

אגב גם לדרמל המקורי יש כלי מולטי.

אני מתקשה לגבש דעה.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

מאחר ואני רואה שהדרמל באמת לא כזה יקר (את הדרמל 3000 אני רואה ב469 ש"ח ואת המולטי טול ב 550) ומאחר ואני חשדן מטבעי, נשאלת השאלה, האם הראשים שלהם לא בעלי איזה מחבר ייחודי שמאלץ אותי לקנות ראשים רק שלהם ובמחיר מופרך?

או שאני סתם חושד בכשרים...:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש אמנם מידות שונות לקוטר הקנה, אבל אין בעייה לקנות אביזרים סיניים שמתאימים לדרמל המקורי. אני משתמש רק בכאלו ולא באביזרים המקורים של דרמל שנמכרים במחירים מופקעים.

:turn-l:
  • תוכן חדש...