Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב למומחים של הפורם יש לי בעיה מעצבנת לפני חודש בערך התקנתי מערכת מולטימדיה מלאה ברכב מסוג ניסאן קשקאי 2010 (מולטימדיה של target וזוג מסכי dvd מאחורה) בהתחלה שכחו לחבר לי את האנטנה וכשחיברו אותה שמו שם מתאם אני גר בחיפה ויש תחנות כמו רדיו חיפה (107.5) ו 88 FM עובדים חלק יחסית גם רשת ג' סביר (חלק מהמקומות) אך למשל גלגל''צ (107) פשוט יש 90% מהזמן רעשים סטטים בבדיקה שעשיתי עם מכוניות אחרות באותם מקומות שלי יש בעיה מכוניות אחרות התחנה עובד כמו שצריך חשוב לצין שהרדיו מוגדר על תדרים Eur ומבחינת ההגדרות הכל נירא תקין מישהו נתקל יודע

תודה

פורסם

מגבר אנטנה לא פותר בעיות של רעשים סטטים או כול סוג אחר של רעשים. במקרה של הוספת מגבר במקרה כזה אתה תשיג בדיוק את התוצאה ההפוכה.

איזה כייף לי :)

פורסם

על מה אתה מדבר?

לדעתי הוא מדבר בכלל על קליטה נמוכה וחלשה.

אני מדבר על אנטנה שבנוסף מחוברת לpower ant(חוט כחול בד"כ) ולא על איזה אנטנה חיצונית..

פורסם
אך למשל גלגל''צ (107) פשוט יש 90% מהזמן רעשים סטטים בבדיקה שעשיתי עם מכוניות אחרות באותם מקומות שלי יש בעיה מכוניות אחרות התחנה עובד כמו שצריך חשוב לצין שהרדיו מוגדר על תדרים Eur ומבחינת ההגדרות הכל נירא תקין מישהו נתקל יודע

תודה

אני מדבר על זה...

איזה כייף לי :)

פורסם

חוסר קליטה - איכות קליטה ירודה תביא את הכותב לתיאור כזה גם אם הרעשים אינם בגדר התופעה המקצועית שתוארה.

יש לבדוק שהאנטנה מחוברת כראוי, יש לבדוק האם יש לחבר איזה מחבר חשמלי להגברת אנטנה מקורי [ככל שקיים כזה ושאולי לא חובר עת החלפת המכשיר].

אם כל אלה לא יפתרו את הבעיה, יש לבדוק עם מכשיר אחר, אף מיצרן אחר.

בברכה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה לכל המגבים הבעיה נפתרה בסופו של דבר

אני גר בחיפה ו הדבר המעיין שכאשר הייתי יוצא מחוץ לחיפה הקליטה הייתה מצוינת

אבל כשהייתי מסתובב באזור דרום חיפה לא הייתי קולט כלום חוץ מרדיו חיפה (107.5)

נסעתי לבדוק את התקלה ב חיפה רדיו והסתבר שבעת הבעיה היית באנטה שלא הייתה מחוברת

כראוי (לא הבנתי עם חיברו לה חשמל) אבל אחרי שהלחימו אותה הכל חזר לעבוד ובא לציון גואל

תודה

חוסר קליטה - איכות קליטה ירודה תביא את הכותב לתיאור כזה גם אם הרעשים אינם בגדר התופעה המקצועית שתוארה.

יש לבדוק שהאנטנה מחוברת כראוי, יש לבדוק האם יש לחבר איזה מחבר חשמלי להגברת אנטנה מקורי [ככל שקיים כזה ושאולי לא חובר עת החלפת המכשיר].

אם כל אלה לא יפתרו את הבעיה, יש לבדוק עם מכשיר אחר, אף מיצרן אחר.

בברכה.

• תוכן חדש...