Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

קניתי לאחרונה דייטסו סיריון שנת 2011 עם המערכת המקורית של הרכב. הבעיה היא שישנן רק שתי כניסות : micro sd ו mini-usb.

האם יש דרך לחבר את mini usb לאייפון?

או אם יש הצעה מעניינת אחרת כדוגמאת מתאם בלוטוס זה גם יהיה מעולה.

תודה לעונים.

פורסם

אתה חושב? :shock: What is this? A post for ants?

אין שם של דגם אולי?

בהנחה והחיבור מיועד לשימוש כמקור לקבצי מוזיקה, אני מאמין שכל כבל בין החיבור של האייפון למיני USB בתצורה שקיימת אצלך ייצור לפחות קשר בסיסי ביניהם. ובבסיסי אני מתכוון יכולת לקרוא קבצים עליו ואולי, רק אולי גם טעינה.

פורסם

דאבל דין בעלות של בערך 2000שח, מול כבל חיבור בעלות של 10 שח.. ניראה לי הכבל לוקח. :-P (במידה וזה אפשרי בכלל )..

הכוונה שלי הייתה היא, האם יש כזה כבל, שמצד אחד הוא MINI USB ומצד שני aux 3.5mm כמו של אוזניות כדי שיתחבר לכניסה באייפון.

פורסם

1400 ש"ח זה יותר הכיוון למשהו בסיסי ומספק. אבל אין ספק שכבל יותר זול.

לא, אין דבר כזה. לא ניתן לחבר ישירות בין יציאת אוזניות ל-USB. גם אם תמצא כבל כזה.

מה שיש הוא כבל מידע שיתחבר לאייפון החיבור 30 פין או לייטנינג (כתלות בדגם) ו-USB בצד השני, ואז ניתן לקרוא אולי קבצים בפלאפון. אני מניח שזה דורש הגדרה מסויימת גם בצד הטלפון.

פורסם

פיוניר AVH-X2650BT הוא זה שחשבתי עליו.

יש גם את ה-1550 או את ה-1650 בכ-1100/1200, אבל אין להם דיבורית BT ואולי עוד כמה פונקציות.

יש גם כל מיני מוצרי מדבקה סיניים שעולים הערך חצי, אבל האיכות והשרידות שלהם מוטלת בספק.

פורסם

מהמוכר הכי זול בזאפ :wink:. בדר"כ חנות בשם אלכסנדר או Bombuy.

אגב, אם אין לך צורך ממשי במסך ושימושיו של מערכת מולטימדיה, אתה יכול לרכוש HU (רדיו דיסק) רגיל, בחצי מהעלות (כולל דיבורית BT) או בפחות (לא כולל BT) שיספק לך כניסת AUX כמו שאתה מחפש עבור יציאת אוזניות. חלקם גם יציעו שליטה על האייפון דרך USB. יהיה צורך אני מניח במתאם פלסטיקה כלשהו כדי לסגור את הרווח שיווצר במעבר למכשיר 1DIN (סטנדרט גודל).

פורסם

הוא לא צריך מתאם לדאבל דין. תסתכל על התמונה (אם כי מיניאטורית) שהוא צירף. כבר כיום יש HU שתופס נפח של דאבל דין. כך שאין לו צורך לדעתי במתאם מיוחד.

אם הוא מחליט ללכת על סינגל דין, אז יהיה רווח שצריך למלא, ולזה גם מגירה אוניברסלית ב"גרושים" תספיק לדעתי.

• תוכן חדש...