Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך המלצה לפאבלט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הרכב שלי הוא המשרד שלי. מצאתי שהכי נוח לי זה להסתובב עם נוקייה משנת תרפפו וברכב טאבלט שהוא גם טלפון לדיבור מיילים ווייז.

עד כה הייתי עם הטבלט הסיני שהומלץ כאן בפורום ועלה 75דולר. אחלה קנייה! לצערי בשלב מסויים הוא התחיל לרסט את עצמו כל 5 ד' וכשהוצאתי את הסים נשברה לו התושבת ולכן הוא יצלח רק לווי פיי.

אני צריך המלצה לטאבלט כזה שיהיה אמין, יתן מיילים, גלישה ווייז וטלפון עם המסך הגדול ביותר שיש. מהירות התגובה, איכות המסך וגודל אשכי המעבד לא כ"כ רלוונטיים.

התקציב - מקס' 1000 ₪.

אפשרי גם מחו"ל.

יש חיה כזו?

תודה רבה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
Nexus 7.

הבן אדם חיפש פאבלט! לא

טאבלט .

חיסרות לפי

WiseBuyחסרונות

ללא HDMI או מצלמה אחורית

ללא הרחבת זיכרון וכרטיס SIM

ביצועי משחק לא מרשימים

נוחות הקלדה בינונית במצב אנכי

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

מן הסתם אתה צריך לחפש בפורום הסיני, או להעיר את שרשור הטלפונים הסיניים כאן.

מכל מקום - הרכישה שהגיעה אלי היום (וטרם נכנסה לשימוש) - Moto G 2014, בעל מסך "5. הוזמן לפני 10 ימים מאמאזון צרפת, המחיר, כולל משלוח, מסים ועמלות המרה 886 ש"ח. כאמור טרם נעשה בו שימוש, אבל אני משתמש במוטו G מהדור הקודם, בעל חומרה דומה, מזה כ-9 חודשים ומרוצה ממנו מאד. חוו"ד על המכשיר החדש תנתן רק לאחר שיתקבל הנרתיק שהוזמן, משום שאשתי לא מוכנה להשתמש במכשיר בלי נרתיק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה.

נקסוס 7 2013 יש. מכשיר טוב. אם היה עם סלולר זה שילוב מנצח לכן הוא הועבר לאשתי...

מסך 5 זה לא פאבלט. זה סמרטפון סטנדרטי. אני רוצה משהו גדול. מסך 7 לפחות. יש חיה כזו איכותית?

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

התיחסתי לתקציב שלך. פאבלט טוב הוא עניין יקר. לכן יהיה עליך להתפשר - או על הגודל או על המחיר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

דגם מלפני שנתיים, נשמע מחיר סביר.

פות"ש - נוח לך להחזיק טאבלט ליד האוזן יותר מכמה שניות? יהיה יותר נוח לרכוש טלפון פשוט ולהשתמש בו לשיחות וכ-personal hotspot. משום מה נדמה לי שלא נוח להחזיק מכשיר ששוקל שליש ק"ג (לא כולל נרתיק) ומותח את האצבעות יותר מכמה שניות ליד האוזן. וזאת מעבר לעניין מיקום האזניה והמיקרופון יחסית לראש.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

אני מדבר ממנו עם אזניית חוט.

אני צריך שיהיה טלפון כך שישמש כגיבוי. סלולרי שיהיה הוטספוט לא מתאים לי.

התקציב גמיש למוצר איכותי. יש סינים איכותיים?

פורסם

oneplus one 16 GB.

אך אליה וקוץ בה, ה16 גיגה עולה 299 דולר בתנאי שיש לך הזמנה והצלחת להתחמק מהמכס, במידה ולא, בערך 360 דולר.

מה שכן, הוא שווה את המאמץ, עונה בדיוק לצרכים שלך ולא נופל (ואפילו עוקף) מכשירי דגל היקרים ממנו פי 2.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם (נערך)

Asus fonepad 7

יתרונות:

זמן סוללה

2 סימים

גודל

ביצועים

חסרונות:

מצלמה

זויות צפיה במסך

זה טאבלט 7"

199$ בדיוטי פרי בארץ

קנינו את שלנו כשטסנו לפני חודש, עובד סבבה לגמרי, וייז ניווט בגרמניה בלי בעיה.

תמורה טובה מאד לכסף.

עריכה אחרונה על ידי noogie
  • תוכן חדש...