Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטודנטים התפקדו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ספריאל בכלל בכלל לא צודק.

אאל"ט, ספריאל לא מהדור ששולט היטב ברזי המחשבים והטכנולוגיה, אז אולי מה שטוב לספריאל, לא טוב לפותח השרשור.

באופן כללי, הייתי נמנע מעיצות שנשמעות יותר כמו פקודות והוראות. כל אחד מוצא את צורת הלמידה הטובה ביותר בשבילו.

יש לי בחברים אחד שמקליד בלפטופ, אחת שכותבת כל מילה מסודר-מסודר, אחד שרק משחק בטאבלט שלו כל היום (ועדיין בעל הציונים הכי גבוהים בכיתה) אחד שחצי כותב חצי אוכל, ואותי, שלא כותב, אבל מצלם אח"כ עם הטלפון (אפליקציית camscanner, שהופכת כל קובץ לpdf) מהבחורה עם המחברת, ומעלה לשאר הכיתה בדרופבוקס, כדי שכולם יהנו מסיכומים איכותיים. ואנחנו עכשיו מתחילים שנה שניה בהנדסה מכנית.

כל אחד ומה שמתאים לו. תתחיל, תמצא את מה שנוח לך.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

X Plane, אני לא יודע מה איתך, אבל אני סטודנט בהנדסת תוכנה. יש המון אנשים שמקלידים מהר מאוד (גם אני) ובצורה מקצועית, ובכל זאת, אף אחד לא מסכם דרך המחשב.

כולם רושמים בדפדפות או מצלמים עם CamScanner ואז מדפיסים.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אני לא יודעת איפה התחלת ללמוד אבל בהרבה מוסדות חברות באגודה נותנת כל מיני הטבות בקמפוס, למשל מנוי מוזל לחדר כושר, בטכניון גם כניסה חינם לבריכה.

כדאי להיות כל הזמן עם הכרטיס סטודנט עליך, בהרבה מקומות בילוי יש הטבות מיוחדות לסטודנטים (עיסקיות, 1+1 על הבירות וכד').

לבחור ששאל על הקלסר העבה וגם לכל מי שעדיין משתמש בקלסר הייתי מציעה לעשות "קלסר בית" ו"קלסר נייד", להגיע ללימודים עם קלסר קטן שיש בו דפדפת אחת ואז כל כמה ימים להעביר את החומר לקלסר הגדול בבית, ככה סוחבים פחות (כי בשוטף סיכומים מהיום הראשון לא באמת נחוצים בהרצאה באמצע הסמסטר). הרבה מחברי עושים ככה, אני אישית הלכתי על הדרך הכי פחות כלכלית ודי כבדה- מחברות, אני יודעת שיש לי נטייה לבלגן בשולחן העבודה ובגלל זה מעדיפה את כל החומר רצוף ומחובר במקום אחד (הרצאות+תרגילים), אבל בתקופת הדפדפות לא סחבתי את כל הקלסר איתי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
X Plane, אני לא יודע מה איתך, אבל אני סטודנט בהנדסת תוכנה. יש המון אנשים שמקלידים מהר מאוד (גם אני) ובצורה מקצועית, ובכל זאת, אף אחד לא מסכם דרך המחשב.

כולם רושמים בדפדפות או מצלמים עם CamScanner ואז מדפיסים.

אני לא אומר לך מה לעשות. רק אומר שיש עוד אפשרויות ובוא ניתן לפות"ש להחליט מה נוח לו. לי אישית זה לא נוח להקליד. אבל יש כאלה שמסתדרים עם זה יופי. ותאמין לי, שעל רפרנס מודפס אי אפשר להתעלות...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

ברור שזה היה טיפ ולא ציווי. אם זה היה נשמע אחרת מדבריי - זו לא הייתה הכוונה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
אני קלדן, אין לי בעיה לסכם במחשב בצורה יעילה ותמציתית את מה שנאמר.

בנוגע לשיתוף - יש לי בעיה עם זה היות ואני רואה את כולם מתחרים. לא בהכרח בלימודים אבל בשוק העבודה לאחר מכן.

להתחבר עם אנשים - לא פתוח לאנשים חדשים בדרך כלל אלא אם יש נסיבות מסוימות שמפתחות היכרות.

תנסה להשתחרר מהתפיסה הזאת בלימודים, יחסוך לך הרבה עבודה שחורה ולחץ אפילו אם אתה מחפש להיות המצטיין הבולט.

גם אני לא אוהב להתחבר לאנשים ומעדיף קשרי עבודה. הרבה יותר מועיל לדעת עם מי הכי טוב לעבוד מאשר להיות מוזמן לכל מיני מסיבות יום הולדת לא קשורות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בנוגע לשיתוף - יש לי בעיה עם זה היות ואני רואה את כולם מתחרים. לא בהכרח בלימודים אבל בשוק העבודה לאחר מכן.

להתחבר עם אנשים - לא פתוח לאנשים חדשים בדרך כלל אלא אם יש נסיבות מסוימות שמפתחות היכרות.

אז אל תופתע כשתלמד למבחן ותגלה פתאום שלאנשים יש חומר שלא שיתפו איתך , בכל זאת , יד לוחצת יד , העניין בשיתוף הוא לא "אני מוותר על החומר שלי" אלא יצירת הקשרים כדי שאחר כך יעזרו לך , יש לי מישהי בכיתה שהיא בערך היחידה שרושמת כל שיעור , מסודר , עם הערות , בסוף השיעור מישהו בא אליה , לפעמים אפילו היא בעצמה מצלמת ושולחת לו והוא שולח לנו בקבוצה של הווטסאפ , אתה חושב שהיא פראיירית? היא מקבלת הכל ראשונה מכל הכיתה , כל מבחן משנה קודמת שאין באתר של המכללה , כל פתרון לעבודת הגשה , כל דבר מגיע אליה ראשונה. תפתח קצת את הראש ותגלה שאתה לא היחיד עם חומר לימודי ויש המון מקורות ודברים שאתה לא יודע עליהם אפילו. מומלץ.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
אפליקצייה לסמרטפון ISTUDENT

יש הטבות ומבצעים. עכשיו יש המבורגר חינם+כרטיס מועדון חינם ב BBB

יש את זה באנדרואיד?

פורסם
ספריאל בכלל בכלל לא צודק.

אאל"ט, ספריאל לא מהדור ששולט היטב ברזי המחשבים והטכנולוגיה, אז אולי מה שטוב לספריאל, לא טוב לפותח השרשור.

באופן כללי, הייתי נמנע מעיצות שנשמעות יותר כמו פקודות והוראות. כל אחד מוצא את צורת הלמידה הטובה ביותר בשבילו.

יש לי בחברים אחד שמקליד בלפטופ, אחת שכותבת כל מילה מסודר-מסודר, אחד שרק משחק בטאבלט שלו כל היום (ועדיין בעל הציונים הכי גבוהים בכיתה) אחד שחצי כותב חצי אוכל, ואותי, שלא כותב, אבל מצלם אח"כ עם הטלפון (אפליקציית camscanner, שהופכת כל קובץ לpdf) מהבחורה עם המחברת, ומעלה לשאר הכיתה בדרופבוקס, כדי שכולם יהנו מסיכומים איכותיים. ואנחנו עכשיו מתחילים שנה שניה בהנדסה מכנית.

כל אחד ומה שמתאים לו. תתחיל, תמצא את מה שנוח לך.

אנשים עובדים בשיטות שונות. אני מהדור של מכונת הכתיבה, והיתה תקופה שהייתי מעביר סיכומים מכתב היד (הזוועתי) שלי ומדפיס, אבל הגעתי למסקנה שזה בזבוז זמן.

יש לי שלושה בנים, מהדור שנולד עם עכבר ביד. אחד מהם מהנדס, שני לומד במכינה בטכניון, שלישי סיים לאחרונה תיכון עם מקצועות מוגברים הומניסטיים. אף אחד מהם לא מסכם חומר במחשב - אלא במחברות (או קלסרים, זה היינו הך) בלבד.

לגבי נושא הלימודים מספר ולא מחשב או מטאבלט - הנושא נחקר בצורה מסודרת על ידי מומחים לחינוך והוראה, והתוצאות חד משמעיות: לטקסט הממוחשב יש עדיפות כאשר צריך לחפש reference לפי מחרוזת זו או אחרת - אבל לקריאה ליניארית וגם לדפדוף עדיפות מוחלטת לנייר.

אבל אם אתה מתעקש נסה לסכם הרצאה במחשב. אני אשמח אם תעלה לכאן את ניסיונך. אני מהמר שתחזור לכתב היד. זה מובן לחלוטין לגבי מקצועות מתמטיים\מדעיים\הנדסיים, כיון שרישום נוסחאות בקצב הדרוש אינו אפשרי על גבי מחשב.

הדרך היחידה שאני רואה לסיכום הרצאות באמצעות מחשב הוא באמצעות טאבלט רישום והעברה ל-one note או משהו דומה, אבל אני מסופק אם התוכנות הממירות כתיבה בעברית לקובץ מחשב קיימות, ואם כן - אם הן מדוייקות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התחלתי ללמוד כלכלה ומנהל עסקים באונ׳׳ העברית.

בהרצאות לא בעיה בשבילי להקליד, במיוחד כשיש מצגות מוכנות מראש ואני פשוט צריך להוסיף הערות. אני עובד בתחום הקלדנות ולכן לסכם בשבילי ממש לא מצריך התרכזות מיוחדת במחשב ואני עדיין מרוכז במורה. מה גם, שמתי לב שאני ההיפך - כשאני כותב בכתב יד אני לא מרוכז בנאמר אלא מתרכז בכתיבה. לעומת מחשב שאני 100 אחוז במה שנאמר.

כמובן מתמטיקה אי אפשר להקליד, אבל את השאר כן.

בנוגע לגישתי לאנשים - אני אשתדל להיפטר מהגישה הזו ובאמת לשנות דעה קצת.

חדר כושר אין צורך אבל אשמח לשמוע על עוד הטבות. אני יודע שיש כרטיס מיוחד שמקנה הנחה בתדלוק בחברת דלק, אך לאחר בדיקה גם עם ההנחה יוצא יקר יותר מהתחנה שבה אני מתדלק (ten).

פורסם
כן יש, אתמול הורדתי ונראית אפליקציה ממש שווה.

תוכל לשלוח לינק לפליי סטור ? משום מה לא מצאתי.

תודה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

לא הצלחתי לערוך את ההודעה מהטלפון. בכל אופן מצאתי אבל יש להם באג בהרשמה והאפליקציה חוטפת אקספשן.נחמד.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תוכן חדש...