Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית (ניסן) גו'ק חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ידוע על דור חדש או מתיחת פנים,

ברמת העקרון אם יש לך סבלנות, עדיף לחכות ל2015, בגלל סחירות עתידית עדיפה, כי לישראלים יש נטייה להסתכל על שנת ייצור, ולא על תאריך עלייה לכביש, הם יעדיפו רכב 01/15 מאשר 12/14 למרות שזה בערך אותו הדבר.

אם אתה צריך רכב אז תקנה, אל תחכה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זה באמת תלוי אם אתה יכול לחכות, אם כן וזה לא בוער ככל שזה יהיה יותר חדש זה ישאיר לך יותר מרווח נשימה ותדחה את ירידת הערך שלו.

אם השאלה היא מבחינה טכנית אם יש שיפור ניכר מקצה לקצה, כנראה שלא ממש תרגיש הבדל משמעותי...

פורסם

כדאי ועוד איך להמתין.

דגם מחודש יגיע בינואר ויהיה איכותי יותר מקודמו.

החידוש העיקרי יהיה המעבר למנוע ה-1200 טורבו 115 כ"ס של רנו-ניסן אשר יחליף את מנוע ה-1600 העצל של הדגם הנוכחי.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אם הציעו לך מחיר סוף שנה או ליסינג 0 ק"מ שכאוטוטו מגיע "ג'וק טורבו" :silly: אל תצפה לקבל את החדש באותו מחיר.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

אם יש מתיחת פנים + החלפת מנועים, אכן שווה לחכות ולדחות את הרכישה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אכן אמורה להגיע מתיחת פנים משמעותית, אך יתכן שבשל עובדה זאת המחירים בהם יוצע הדגם הנוכחי יהיו אטרקטיבים דיים כדי ללהצדיק קניית הדגם הנוכחי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דגמי 2015 כבר מוצעים למכירה?

אני איש קבע וכרגע דרך "חבר" מציעים את הגו'ק 2014 ACENTA בסכום של 124000 ש"ח. לדעתכם ההפרשים יהיו משמעותיים?

פורסם

עוד לא לפי מה שאני יודע,

וההפרשים כנראה יהיו, לא תהיה לך הנחה וזה כמעט ודאי, אבל יכול להיות שיהיה מבצע על הדגם החדש. כמו שיש למשל עכשיו על הקליאו סטיישן.

פורסם

קרסו עושים כרגע מכירת חיסול של מלאי הג׳וק הנוכחי לקראת הגעתו של הדגם החדש, כדי שלא יתקעו עם שני הדגמים במקביל.

הדגם החדש לא יוכל להיות יקר בצורה משמעותית שכן כל המתחרים הישירים של הג׳וק, ועכשיו כבר יש הרבה כאלו, כבר הורידו את רמת המחיר הממוצעת בשוק.

לדעתי - לבדוק גם אופציות של המתחרים. ובכל מקרה לא לקנות בשלב הזה של השנה אלא להזמין עכשיו במחיר של סוף שנה ולקבל את הרכב בינואר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כבעל ג'וק לשעבר אני יכול להמליץ על הרכב, גם היבואן הפתיע אותילטובה...המוסך זה סיפור אחר (הכל כתוב בסיכום 3 שנים שהעלתי על הרכב).

למרות שלא הייתה על זה יותר מדיי קשקשת ברשת לפי תצפיות שלי יש בעיה סדרתיתבגיר שהיבואן הצליח להחריש בצורה יעילה, להרבה מהרכבים הוחלף הגיר...בשלי בוצעתיקון מאסיבי ובעל מגרש ההסדר סיפר לי שהמוסך שלח אליו הרבה אנשים לקחת רכב חלופיבגלל שהאוטו שלהם במוסך עם החלפת גיר.

מתיחת פנים כבר נוסעת בכבישי העולם אבל בארץ היבואן נתקע עם מלאים אזלא ברור מתי יתחילו למכור פה את המחודש.

המנוע והגיר לא שונה אבל בוצע שדרוג לאיכות החומרים בתא הנוסעיםולבידוד הסאונד, שינוי מינורי בחזיתות הרכב והכי חשוב שנפטרו מהאמבטיה הענקיתשהייתה תקועה בתא המטען ועכשיו הוא הרבה יותר שימושי וגדול.

פורסם

מצד שני קרסו אלופים להתקע עם מלאי נוכחי ולהביא דגם חדש רק עם גמר המלאי הישן.

ככה קורה היום עם הסניק, קשקאי ידני, לטיטיוד ועד לא מזמן עם הנוט.

ואם נסתכל שנה-שנתיים אחורה זה קרה גם עם רנו קוליאוס.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הג'וק הוא דגם עם שוק הרבה יותר טוב, ולכן הם יגמרו את המלאי של הדגם הקיים בלי מאמץ גדול.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...