Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בהרחבת הידע הדל שלי בלדים לרכב.

אז ככה יש ברשותי רכב ( ניסאן טידה , מכונה גם ניסאן וארסה Versa ).

עכשיו אני מעוניין לקנות לו לדים לתוך הרכב וחוץ הרכב ומצאתי את זה.

$_57.JPG

עכשיו אין לי שמץ אם זה יתאים כי הבנתי שזה הולך לפי מילימטרים,

למשל זה ה31 מילימטר וגם ראיתי שיש 39 מילימטרים ואני לא יודע בידיוק מה צריך אף על פי שכתוב שזה אכן מתאים לרכב.

וחוץ מזה עוד דבר יש גם את הקסנון אבל הרבה אומרים שעדיף HALOGEN וגם אין לי שמץ יש לזה כל מיני סוגים H1 , H3, H4, H7 וכל מיני בלבולים הבנתי שהH4 הכי מומלץ זה כמו זוג של H1 רק שלא הבנתי מזה כלום ואיזה סוג להביא.

אני אשמח אם תעזרו לי ואפילו תתנו לי לינק לקנייה או כיוון מה לעשות.

תודה רבה.

פורסם

קצת סדר.

H1,H3,H4,H7 זה סוגי נורות לפנסים הקדמיים. לך בטידה יש נורה מסוג H4 ועוד נורת חניה מסוג T10.

עכשיו בפנים הרכב רוב הסיכוי שאכן יש לך נורת "בננה" (כמו שצירפת) אבל אני לא סגור ותמיד שווה לבדוק פיזית.

ההבדל בין ה31mm לבין ה39mm הוא מן הסתם האורך שלהן,שוב צריך ללכת לאוטו ולמדוד מה יתאים יותר פיזית.

בהצלחה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)
קצת סדר.

H1,H3,H4,H7 זה סוגי נורות לפנסים הקדמיים. לך בטידה יש נורה מסוג H4 ועוד נורת חניה מסוג T10.

עכשיו בפנים הרכב רוב הסיכוי שאכן יש לך נורת "בננה" (כמו שצירפת) אבל אני לא סגור ותמיד שווה לבדוק פיזית.

ההבדל בין ה31mm לבין ה39mm הוא מן הסתם האורך שלהן,שוב צריך ללכת לאוטו ולמדוד מה יתאים יותר פיזית.

בהצלחה.

אוקי אז בדקתי וזה אכן בננה באורך 31 מילימטר האמצעי וה2 הקדמיים.

עכשיו לגבי הH4 איך זה נקרא איזה דגם צריך לניסאן שלי משהו ספציפי או כל H4 ( ראיתי שיש 5700K 5300K וגם משהו שנקרא LUMENS ) וגם שיעבור טסט בלי בעיה. תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי Malachoni
פורסם

תזמין נורה מדגם mtec cosmos blue אבל תשים לב שיהיה H4!!!

http://www.hids-direct.co.uk/mtec-12v-55w-cosmos-blue-hid-class-upgrade-bulbs/

תזמין מהאתר שצירפתי,בשום פנים ואופן לא מEBAY.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
תזמין נורה מדגם mtec cosmos blue אבל תשים לב שיהיה H4!!!

http://www.hids-direct.co.uk/mtec-12v-55w-cosmos-blue-hid-class-upgrade-bulbs/

תזמין מהאתר שצירפתי,בשום פנים ואופן לא מEBAY.

אוקי שניתי את ההגדרה לH4 זה כתוב שזה קסנון האם זה יעבור טסט? ותוך כמה זמן זה יגיע?

ועוד דבר קטן תסתכל בתמונה

ae3xg2.jpg

יש פה איזה בית נורה נוספת מעל הפנס ראשי שגם שם נדלקת נורה אבל אין לי שמץ מה היא הנה תמונה שמישהו שינה ללבן גם.

39388180231_large.jpg

פורסם
לך בטידה יש נורה מסוג H4 ועוד נורת חניה מסוג T10.

כתבתי לך כבר מה הנורה הקטנה הזאת...

ומגיע תוך שבוע וחצי בערך,אמור לעבור טסט כי יש תקן אבל תמיד עדיף לפני הטסט להוציא ולהחזיר את הרגיל.

• תוכן חדש...