Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות ייבוא Pioneer 80Prs

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי עזרה רבה של חברי הפורום, וכמו שציינתי בהודעות הקודמות, החלטתי להזמין מחו"ל (איטליה) את ה 80PRS מאחר והיה חשוב לי שגם תחנות הרדיו יעבדו בישראל.

עלות המכשיר + משלוח - 290 יורו. ביקשתי מהשולח לפצל את העלויות ל 190 יורו הרדיו ו 100 יורו משלוח. בנוסף, ניסיתי לשכנע אותו לרשום משהו אחר על החבילה אבל הוא לא הסכים.

דבר נוסף - מאחר וניסיתי לחסוך מכס, ביקשתי ממני שלא לשלוח את החבילה באתר מחברות השילוח כגון פדקס, UPS, וגם לא ב EMS שזה חברה פרטית של דואר ישראל. למי שלא יודע, משלוח באחת מן החברות הפרטיות הללו יחייב תשלום במכס ומיסים ואילו משלוח באמצעות הדואר הרגיל זה עניין של מזל...

לצערי, החנות שלחה לי את זה ב EMS, למרות שביקשתי שיישלחו בדואר רגיל, ולכן נפל מכס.

העלויות הנוספות היו מס קניה 15%, מע"מ 18% וכן עלויות שחרור של הדואר בסך 110 ש"ח.

סך כל העלות של ייבוא המוצר באופן עצמי, כולל משלוח ומיסים: 2,000 ש"ח.

אם הייתי יכול להביא את זה אם מישהו, הייתי חוסך כמעט 1,000 ש"ח...

לידיעת המייבאים בעתיד...

פורסם

קצת הגזמת אריק, בארץ ניתן להשיג את המערכת סביב 2500 ואפילו פחות.

מה שכן, המערכות בארץ אינן מגיעות עם בלוטוס, שזאת תוספת משמעותית.

לגבי המשלוח, אין שום סיבה שהמוכר יסכן את השם הטוב שלו והמוניטין וירשום דברים לא נכונים על המשלוח.

כנ"ל לגבי ה EMS, בשבילו זה גם סוג של ביטוח במידה ויגרם נזק כזה או אחר למכשיר בזמן המשלוח.

אם היית מזמין מארה"ב היית סוגר את העניין ב 1500 ש"ח כולל הכל, ובמידה והיית רוצה לשמוע רדיו היית נאלץ לחבר את הסמארטפון לבלוטוס דרך אפליקציה אינטרנטית (ככה לפחות אני עושה).

אבל מה זה משנה עכשיו, המכשיר כבר אצלך, אתה לא תצטער, עשית בחירה מעולה.

תתחדש!

פורסם

איפה המכשיר הזה עולה פחות מ2500?

עד לא מזמן המכשיר הזה הופיע בזאפ ב3500.

וגם זה בערך המחיר שהוא נמכר בכמה חנויות שבדקתי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אם הייתי יכול להביא את זה אם מישהו, הייתי חוסך כמעט 1,000 ש"ח...

rome.jpg

עוד איזה 100 יורו לשני לילות במלון 2*

אתה מקבל יומיים ברומה + מקבל מכשיר + הכי חשוב ועצוב בסיפור הזה זה לא משלם לדואר ישראל!

בקצת יותר מ 2000 ש''ח היכולת לקבל חבילת קניות בחו''ל :-P

phone

-> HELIX DSP PRO MK2 -> Mosconi AS100.4 -> ScanSpeak D3004 & ScanSpeak 12M

Mosconi AS200.4 -> JL ZR800-CW & JL 10W3v3

פורסם (נערך)

באתר של פיוניר, המחיר המומלץ הוא 2700 - http://www.pioneerisrael.co.il/index.php?dir=site&page=products_items&op=view&cs=187

לרוב המחירים נמוכים יותר מהמחיר באתר היצרן.

אתה מוזמן ליצור איתם קשר טלפוני או לפנות לאחת החנויות שמשווקות פיוניר ולשמוע את המחיר "האמיתי".

עריכה אחרונה על ידי sharkol
פורסם

תזמינו מארה"ב, דרך usps , רדיו אפשר לשמוע דרך הסמארטפון בהזרמה עם usb או עם בלוטוס, יוצא יותר זול, אבל עדיין, גם ב2000 שקל זו קנייה מעולה.

תתחדש על המכשיר!

SCANSPEAK

• תוכן חדש...