Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לצמיגים 225 45 R17

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי שני השרשורים האלו (מבטיח להעלות תמונות בקרוב, לא היה לי זמן):

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=545343

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=542952

אני צריך המלצה לזוג צמיגים במידה 225/45/R17 עם קוד מהירות ועומס W91. בעל הרכב החליף זוג צמיגים אחד וקנה Dunlop direzza dz101.

אני מעדיף צמיג שקט, שיחזיק מעמד לאורך זמן על פני צמיג ספורטיבי.

תודה.

פורסם (נערך)

תראה אם יש בשרשור הזה בכדי לעזור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?542240-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%94-%D7%A1%D7%99%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A7-%D7%91%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%94-225-45-91Y-R17

ומאחר ואתה לא מחפש ספורטיביות יתרה, יש לך באתר טיירקלאב את הפאלקן ZE914 ב-432 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

תודה.

אז ראיתי המלצה על ה sdrive. הוא שקט? יחזיק מעמד לאורך זמן? אחיזה טובה?

התקציב שכחתי לציין הוא באזור ה 500-600 לצמיג. אם יש גם המלצות על חנויות באזור המרכז אשמח לדעת.

פורסם

יש כאלה שמחבבים אותו וכאלה שפחות.

הוא לא אמור להיות שקט במיוחד. בדירוגי ה-EU לרעש חיצוני הוא עומד על 73db.

הפאלקן לדוגמה עומד על 71db, יש כמה גודיירים (אפישנטגריפ פרפורמנס ואסימטריק 2) שעומדים סביב 69db-68db וגם אמורים להיכנס אולי לתקציב.

חפש גם הנקוק K107 או K115.

אולי גם פירלי P7.

יש לי נסיון חיובי עם צמיגי שואף ברמת גן ועם אנטון ביפו.

פורסם

אם אכן תשיג אותם במחיר המינימלי שם, כנראה שמדובר באחת ההצעות הטובות יותר.

הצמיג אהוד מאוד גם בפורום.

שים לב שהצמיגיה הזולה שם היא מראשון לציון וכנראה מדובר ב'פנצ'ריית דורון' שקיבלה דעות שליליות רבות פה בפורום בעיקר על נסיון לדחוף ונטילים תמורת תשלום נוסף. תעשה חיפוש.

פורסם

טום, אי אפשר לדעת איזו פנצרייה זו, אלא אם כן תחפש את הטלפון שכתוב שם. בכל מקרה, ה-F1 מעולים, הם גם שקטים יחסית ונוחים!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בוקר טוב,

באתר טייר-קלאב תוכל למצוא את ה-Falken ZE-914 אשר קיבל ביקורות מעולות ברחבי הרשת,

המצטיין בחסכון בדלק ואורך חיים גבוה בעלות של 432 ש"ח לצמיג.

או לחילופין, תוכל למצוא את ה-Toyo T1 Sport, צמיג הדגל של Toyo, המעניק אחיזה מירבית ואורך חיים גבוה מאד,

בעלות של 559 ש"ח לצמיג.

כמובן שכל המחירים כוללים הכל - מע"מ, איזון והתקנה ואין שום תשלום נוסף מעבר למה שמצויין באתר.

בנוסף, על כל זוג צמיגים אנו מחלקים מתנה 100 ש"ח לקניות ברשת קבוצת FOX.

נשמח לעמוד לרשותך פה בפורום או במוקד הטלפוני - 03-9005838.

יום טוב!

• תוכן חדש...