Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נמצא כרגע בצרפת וחושב להתפנק בכמה מוצרי טיפוח במחירים נוחים. אני די אוהב את המוצרים של אוטוגלים ואני יודע שיש אותם באירופה במחירים נמוכים יחסית אך טרם נתקלתי בהם. מה שכן ראיתי אלה מוצרים של michelin. מישהו יודע אם מדובר במשהו טוב? לא רוצה לסחוב לארץ חרטא...

תודה.

פורסם

ההתנסות היחידה שלי עם מוצר שלהם היתה לפני כמה שנים טובות עם ספריי לניקוי ג'אנטים, על בסיס חומצה.

אלים משהו, עושה את העבודה למי שהחישוק שלו מקורי.

לא זכור לי משהו יוצא דופן לטובה או לרעה, חוץ מהריח שהמיס לי את הנחיריים.

לא הייתי קונה אותו שוב, יש אופציות עדיפות ובטוחות עשרות מונים, המבחר בארץ מספק.

מעבר לכך, לא יצא לי לראות עוד מוצרים שלהם, לא על המדף, ולא סקירה כלשהי.

אז עזובות'ך, שמור מקום לכמה גבינות במקום.

"יאללה בירי".

פורסם

קיבלתי.

אם העלת את נושא הגבינות - המבחר פה מטורף. אני שוקל לרוקן את המזוודה ולהביא לארץ 23 קילו של גבינות ושויינה (כן כן אני לא שומר כשרות...)

:)

פורסם

אני גם התנסיתי בחומר לניקוי גאנטים באמת משו הזוי,עדיף שימשיכו לייצר מה שהם עושים הכי טוב וזה צמיגים.

שיפוצים..

• תוכן חדש...