Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה קודם כל :) ומה שהסונאקס וה-BSD שרדו באותו היום זה היה פשוט הזוי, מזל שהפוליש הוריד את זה!

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

קובי כרגיל עשית עבודה יפה מאוד.

ועשית בכיף איזה שלוש מעברים על כל פאנל(בכל זאת גרמנייה) ולא חיפפת בכלל, דרך הגב הייתי שם איתו וגם ניסיתי את הפלקס והמכונה הזאת מדהימה עבדה מלא זמן ולא הראתה סימני התעייפות בכלל.

והפוליש של שולס מדהים בקושי מלכלך ביחס לפולישים אחרים.

פורסם (נערך)

אחרי תקופה ארוכה עם המגווירס , עברתי לפלקס , עולם אחר. בהמה רצינית.

יחד עם זאת היא פחות סלחנית מכיוון שהיא forced rotation מה שאומר שהיא אף פעם לא תוריד ממהירות הסיבוב שלה.

מספיק שהזווית לא נכונה עם הפד המכונה תמשוך אותך לכיוון שלא רצית או תפעיל התנגדות לא רצויה.

המגווירס היא DA , מה שאומר שהיא מוכנת קלאץ , קימור קטן בפח יגרום להתנגדות בקוטר החיצוני של הפד והמכונה תאיט ואפילו תפסיק להסתובב ורק תרטוט מצד לצד מה שגורם למכונה להפסיק לחתוך. כמובן גם הפעלת לחץ תרגום לDA להסתובב לאט. מה שלא יקרה עם הפלקס.

מבחינת נוחות עבודה , הפלקס כבדה ונותנת התנגדויות חזקות ביחס למכונות DA , לכן מעייפת הרבה יותר.

מבחינת חיתוך לזמן עבודה הפלקס חותכת מהר יותר ובקלות יותר.

זה ה2 אגורות שלי לגבי ההבדלים במכונות.

פוליש 3 שלבים מיותר לטעמי , אף פעם לא הצלחתי לשים לב להבדלים בניהם בין שני שלבים לשלושה שלבים.

מי שעובד עם מנזרנה FG400 בצורה נכונה (מהירויות נמוכות ולקראת הסוף גבוהות יותר) יכול להגיע לתוצאה כמעט מושלמת ואפילו מושלמת.

הFG400 הוא בעל חומר שחיקה בטכנולוגיית DAT , מה שאומר שבמהירות נמוכה חומרי השחיקה נשארים שלמים ולכן חותכים יותר ולאחר סיום החיתוך (בדרך כלל 4 5 patterns) מעלים מהירות על מנת לשבור את חומר השחיקה לחלקיקים קטנים יותר שיתנו פיניש של פוליש.

על צבעים כהים אפשר לקנח עם פוליש פיניש SF4000. צבעים בהירים כמו לבן או כסף זה על סף המיותר (אלה אם כן הצבע רך ולכן נשארו סווירילים עדינים כתוצאה מהסיום של הFG)

מי שעובד נכון עם הFG יודע כמה שהפוליש הזה חסכוני ונקי מאוד , כמעט ולא משאיר אחריו אבק.

במהירות נמוכה (3-4 בפלקס) החום נמוך משמעותית ולכן החומר לא ״נאפה״ על הפד וכתוצאה מזה כמעט ולא נוצר אבק.

אחרי שמעלים מהירות(4-5)מורידים לחץ מהמכונה כמעט לגמרי אז עדיין שומרים על טמפרטורת עבודה נמוכה יחסית.

נ.ב , אחלה תוצאה אין לי ספק שנהנת ולמדת המון מהתהליך . וגם למדת למה השירות הזה לא זול , במיוחד כשטיפלת באיזורים התחתונים של הרכב ;)

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

פורסם

מתוך סקרנות, יצא לך לעבוד גם מול הפוליש של cg מסדרת"v" בהשוואה לfg?

קיבלתי את ענף עצתך אגב, הזמנתי גב של 5" למכונה שלי.

M-TECH E46

פורסם

נ.ב , אחלה תוצאה אין לי ספק שנהנת ולמדת המון מהתהליך . וגם למדת למה השירות הזה לא זול , במיוחד כשטיפלת באיזורים התחתונים של הרכב ;)

קודם תודה, ואין ספק שהבנתי למה השירות לא זול. יכול להיות שאם הייתי יודע כמה מאמץ פיזי מתיש כל התהליך מצריך, אולי אפילו הייתי מוותר. מצד שני היה מאד נחמד ללמוד ולהגיע לתוצאה משביעת רצון לבד. בקשר לכל מה שאמרת על הפלקס הכל נכון, היא כבדה, חזקה, ולפעמים באמת מושכת אותך, ולא מאבדת כוח מול אף עיקול בפח, כמובן שזה יתרון וחסרון, ואין ספק שהיא הוציאה ממני ומהרכב עוד קצת מיץ מעבר למכונת DA פשוטה יותר, יחד עם זאת לאורך כל התהליך הרגשתי שמדובר בסוס עבודה מרשים שהמגבלות שלו הן בהחלט אני. למה שלושה מעברים ? מדובר ברכב בן 5 ש"נהנה" מכל מה שיש לרחוב הישראלי להציע לו כבר כולל מכונות שטיפה בעבר, והמצב היה מחפיר וקשה. היה בהחלט צורך בשני מעברי פוליש ולאחריהם פיניש כדי להגיע לתוצאה מספקת.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• תוכן חדש...