Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רישיון למשאית - גיל 18

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שהכותרת מסבירה אני בן 18 , לא עושה צבא מסיבות כאלו ואחרות , ומעוניין להוציא רישיון ל C1 כאמור 12 טון .

עכשיו יש לי סכום כסף בצד שאני יוכל לעשות את הרישיון , אבל אני מעוניין למצוא עבודה בתור נהג משאית (הובלות , שלחויות וכדו')

הפחד שלי שלא יקבלו אותי בגלל הגיל הצעיר שלי .

יש אמת בדברים שלי ? או שאני סתם פראוניד ומקבלים בכל גיל ?

*אני יודע שעדיף שיהיה רישיון בכיס לעתיד , אבל לעכשיו יש לי סכום כסף שאם לא אוכל למצוא עבודה אני מעוניין לשמור אותו .

פורסם

בחלק גדול ממקומות העבודה יעדיפו נהגים מעל גיל 24 מטעמי ביטוח, אך לא בכולם.

אין ספק שללא שירות צבאי, כנהג חסר ניסיון וכבחור בגיל צעיר יהיה לך קשה יותר למצוא עבודה.

יש לך רישיון לרכב פרטי?

אתה בטוח שאתה בנוי לעבודת כביש + עבודה פיזית?

פורסם
בחלק גדול ממקומות העבודה יעדיפו נהגים מעל גיל 24 מטעמי ביטוח, אך לא בכולם.

אין ספק שללא שירות צבאי, כנהג חסר ניסיון וכבחור בגיל צעיר יהיה לך קשה יותר למצוא עבודה.

יש לך רישיון לרכב פרטי?

אתה בטוח שאתה בנוי לעבודת כביש + עבודה פיזית?

אני מודע למצב בגלל זה אני שוקל , שירות צבאי לא נעשה בגלל סיבות רפואיות בלבד ,

כן יש לי רישיונות על B , A1 , 1 אם זה עוזר .

*רישיון לרכב יש לי וותק של שנה .

אני כן בחור של עבודה , הפחד שלי שוב הוא רק בגלל הגיל הצעיר .

פורסם

רישיון B בהחלט עוזר, תהיה מחויב ל 20 שיעורי חובה בלבד (בפועל, מורים רבים מציעים

כל מיני הצעות לא חוקיות בקבלנות).

אני לא נכנס לך לחיים הפרטיים, אך אם אינך מסוגל לשרת בשום תפקיד (גם לא פקידותי) בצה"ל

בגלל בעיה רפואית אמיתית, מאוד קשה לי להאמין שתוכל לעבוד כנהג מסחרית/משאית

עם שעות נהיגה מרובות, לחץ ועבודה פיזית.

פורסם

הם סתם מלחיצים אותך פה בקשר למציאת עבודה בגלל צבא, הגיל הנמוך בגלל הביטוח אני חושב שהוא די בעייתי. למקרה שתמצא משהו אני רק אומר לך שיהיה לך הרבה שעות על הכביש ולא בכל מקומות העבודה עובדים לפי החוקים (מנוחה לנהג לפי חוק).

פורסם

4Real - אני לא מסכים איתך ואני מניח שההיכרות שלך עם התחום לא קיימת.

בפועל, גם אם למעסיק יש ביטוח לנהג צעיר, אף מעסיק לא ממהר לקחת עובד לעבודה כזאת שאין לו ניסיון במסגרת עם משמעת.

וכן, לא יאמרו את זה בריש גלי, אבל בחברות גדולות רבות אי שירות צבאי יעביר את קורות החיים של המועמד ישר לפח.

במקרה הזה, זה יהיה בצדק. עובד שנפלט מצה"ל בגלל בעיות בריאותיות ולא נמצא עבורו אפילו תפקיד פקידותי שתואם את מצבו הבריאותי, קשה לי להאמין שאם אכן הוא סובל מבעיה בריאותית כזאת הוא יוכל לעבוד בתור נהג משאית.

פורסם

דווקא יש לי הרבה ניסיון עם זה בעבר הייתי מתעסק עם זה, היום קצת פחות. היום הרבה פחות אנשים לא הולכים לצבא בגלל סיבות כאלה ואחרות. משמעת זה רק החיים מלמדים כמו שצריך.

פורסם

הייתי נהג בצבא ובקבע אני בן 23 כרגע. ואני לא הצלחתי למצוא עבודה בתחום. ( כולל נהג שינוע במגרשי השכרה)

אין מה לעשות רק בגיל 24 אפשר לעבוד בתחום הזה.

פורסם

פות"ש, לשאלתך, אין בעיה עם הגיל מבחינת עשיית הרישיון. אולם, כפי שענו לך מחירי הביטוח היקרים יגרמו למעסיקים לדלג עליך, או להעסיק אותך תחת משכורת נמוכה מאוד. יש לי חבר שעשה בתיכון רישיון למשאית. היום, כעבור 7 שנים, אין לו דקת נהיגה אחת על משאית. אל תפסול בגלל דוגמה אחת, אבל אולי תנסה לחפש מקומות עבודה לפני הרישיון, תתעניין מתוך סקרנות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אתה מאוד צעיר,

זו ההזדמנות שלך לרכוש מקצוע.

לשבת מאחורי הגה של משאית תוכל גם בגיל 60...

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תוכן חדש...