Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק איביזה 1.2 .TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח

לפני כחודש ימים רכשתי רכב חדש ( סיאט איביזה 2011 מנוע 1.2 TSI אוטומט , 53000 קמ ) על מנת באמת לחסוך בעלויות הדלק שלי ..

ביצעתי לרכב טיפול גדול והתחלתי את בדיקת צריכת הדלק שלי מספר פעמים , לאחר חודש אני יכול לומר שאני מאוד מאוכזב .

נסיעה משולבת עירוני ובין עירוני הגעתי לצריכה של 1:10 בנסיעה רגועה של עד 110 מחוץ לעיר .

לפי מספר כתבות שקראתי הצריכה של הרכב שלי מאוד מוגזמת ומאכזבת .

מה יכולה להיות הבעיה ? ( בוצע טיפול גדול של פלגים פילטרים ושמן ) .

תודה לכולם .

(חישוב הצריכה שלי חושב שתידלקתי פול טנק נסעתי עד שירד לחצי טנק מילאתי שוב עד הסוף וחילקתי את הליטרים שתדלקתי בקמ שנסעתי . )

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצופה מרכב כזה לצריכה יותר טובה. כיוון שכבר קנית את הרכב כדאי לך להמשיך למדוד. אין צורך למלא כבר בחצי מכל - ככל שתיסע יותר ק"מ (אפילו חמישה מכלים) ותחלק את מספר הק"מ במספר הליטרים (ממצב מלא עד לאותו מצב כמובן) תקבל מדידה יותר מדוייקת.

בעבר חתמתי עם קישור לטיפים של מומחי הפורום להפחתת צריכת הדלק (הוספתי קישור, בכל מקרה מגיעים לעמוד דרך לשונית המדריכים של הפורום). אוכל להדגיש רק שלא מספיק לשמור על מהירות מקסימלית נמוכה, צריך להקפיד על לחץ אוויר, האצה מתונה ונסיעה רצופה ככל הניתן (להמעיט את השימוש בגז-ברקס). תתכן גם תקלה ברכב הספציפי.

פורסם

השבוע עשיתי נסיעה של 60 קילומטר לכל כיוון עם YETI 1.2 אוטומטית, את רוב הנסיעה עשיתי על 120-140, בחזור הייתי טיפה יותר רגוע - מחשב הדרך הציג לי 7.7 ליטר ל 100 קילומטר ( 1/12.9 ).

הייטי שוקלת כמה מאות קילוגרמים יותר מהאיביזה ובחזור עוד היינו עם רכב מלא + מזוודות.

אז או שהנהיגה שלך לא נכונה או שמשהו ברכב לא תקין.

פורסם

איזה מכונית הייתה לך לפני האיביזה?

האם אופי הנהיגה והדרך דומים? מה הייתה צריכת הדלק בה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מחשב הדרך אני כבר כמה שנים פשוט לא סומך עליו ורק מקבל ממנו עצבים !

כדרך אגב מחשב הדרך שלי מראה לי רק כמה קמ נשאר לי לסוע ברכב ולא מספר ליטרים לפי קמ ...

שוב פעם אולי זו בעיה ברכב , השאלה היא מה ? איך בודקים ?

מוסכניק לא יכול לבדוק בעיה שכזאת .

פורסם

פולו 1.4 אוטומטית DSG7 עושה צריכה יותר טובה, אתה בטוח שאתה נוסע רגוע?

אולי אתה נמצא הרבה בפקקים עם מזגן? נוסע עם אנשים?

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

הרכב הקודם היה איביזה 2010 מנוע 1.6 ידני , נסיעה די דומה , צריכת הדלק הייתה 1:10 לכן בחרתי לעבור לרכב

שנחשב חיסכוני ולצערי אני מגיע לאותן תוצאות . מאכזב

פורסם

לדעתי הכל תקין.

רוצה לחסוך? תלחץ פחות. סע במסלול פחות עמוס.

פורסם

במהירות 100 קבועה, וללא עליה - מה כתוב לך במחשב הדרך בצריכה הריגעית?

פורסם
הרכב הקודם היה איביזה 2010 מנוע 1.6 ידני , נסיעה די דומה , צריכת הדלק הייתה 1:10 לכן בחרתי לעבור לרכב

שנחשב חיסכוני ולצערי אני מגיע לאותן תוצאות . מאכזב

לפי מה שאתה כותב, הנסיעה שלך לא חסכונית בעליל!

אני עם איביזה 2010 1.6 ידנית, עושה ממוצע של 16 קילומטר לליטר.

פורסם

^זה ברור. הרכב הנוכחי שלו תקין. זה אופי הנסועה.

פורסם

במהירות קבועה של 100 פלוס המחשב מעלה לי בקמ .

איך שאני מגיע לעיר בנסיעה של כמה דק הכל יורד בחזרה , כדרך אגב אני גר בנצרת עילית במידה ומשהו מכיר את האזור .

• תוכן חדש...