Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 35K לזוג צעיר

Avshalom Agmon
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום ברצוני לרכוש רכב שישרת אותי ואת אישתי במשך השנה הקרובה ולאחר מכן להחליף אותו לרכב גדול יותר לכיוון משפחתית/מנהלים ,

הרכב יסע ברובו בתוך העיר ואולי נסיעה אחת ארוכה,בממוצע הרכב לא יעבור את ה1000 ק"מ בחודש.

חשוב לי שהרכב לא יעשה בעיות,שיהיה קל למכור אותו וההפסד במכירה לא יהיה גדול מדי.

בברכה

אבשלום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קיבלתי הצעה לסיטרואן C4 שנת 2009 יד ראשונה מליסיניג 100000 ק"מ עם שנה אחריות על גיר ומנוע מחיר בסביבות ה30000+ לא מכיר את הרכב אשמח לחוות דעת שלכם .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אשית אני מעדיף יפניות .אני ממליץ על רכבים בסגנון טיוטה קורולה או מאזדה לאנטיס או סוזוקי ליאנה או (אפילו SX4 אם תתאמץ) כל מה שהמלצתי זולות יחסית . טיפולים זולים . ואחזקה נוחה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מודע לעובדה שהC4 שאתה מתעניין בה היא משפחתית לכל דבר?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מודע לעובדה שהC4 שאתה מתעניין בה היא משפחתית לכל דבר?

כן,אך הנתונים שלו והמחיר די קורצים לי, השאלה איך הרכב ?

כמו כן קיבלתי הצעה לפורד פוקוס 2009 יד ראשונה מליסיניג 100000 ק"מ עם אחריות לשנה גיר ומנוע ב40000 ש"ח .

מה עדיף מבין השנים ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה, הק"מ לרכב בן 6 כמעט הוא סביר, השאלה איך המצב של הרכב, מה יהיו התוצאות בבדיקה.

בין שתיהן קשה לומר במי הייתי בוחר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...