Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם.

הזמנתי רדיו דיסק [h=2]רדיו דיסק Pioneer DEH-X2650UI התקשר אליי הבחור אמר שנגמר במלאי את הדגם הזה והציע לי במקום את DEH-X1650UB של Pioneer ואמר שההבדל היחיד הוא עוד יציאה למגבר(מה שלא מעניין אותי). האם הדגמים האלה באמת כמעט אותו דבר? [/h]

פורסם
כן הם כמעט זהים

מלבד העובדה שב- 1650 יש רק יציאה אחת למגבר ,והוא אינו עובד עם אייפון {אבל כן עם מכשירי אנדרואיד}.

יופי אני צריכה אנדרואיד=] הוא גם מטעין את הטלפון?

פורסם

גם אם הדגמים כמעט אותו דבר, וההבדלים ביניהם לא רלוונטים לך כרגע, זה עדיין מריח כמו bait and switch ואותי זה היה מרגיז.

אם את לא צריכה יציאה לשני מגברים ושליטה על אייפון, למה לא הזמנת מלכתחילה את ה 1650 הזול יותר ?

האם זיכו אותך בהפרש (לפחות) ?

פורסם

כי זו ההמלצה שהיא קיבלה בשרשור אחר.

קורה שמוצר אוזל מהמלאי. זה ירגיז רק אם לא זיכו על ההפרש או חייבו מראש נמוך יותר.

• תוכן חדש...