Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני או משפחתית עד 90K

guymay
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם .

אני מחפש רכב (ראשון הגיע הזמן) בעדיפות לרכב חדש (כנראה 0 ק"מ מליסינג ע"ע מוטודיל וכו..) אבל יכול להתפשר גם על יד-2 עם זה שווה את זה . חייב להיות אוטו' כיוון שלאישה אין רישיון על ידני . ישמש בעיקר לנסיעות בעליות המתישות של חיפה מנקודה A ל B אך כמעט כל סופ"ש לנסיעה מחוץ לעיר .

הרכבים ששמתי עליהם עין כרגע בלי סדר כלשהו

פורד פיאסטה 2014 - הייתי הולך עליה אחרי שעשיתי כבר נסיעת מבחן , אבל הביקורות החריפות על הגיר הרובוטי של פורד מרתיעות אותי . עד כמה הוא אמין בגרסה זו או שעדיין מוקדם מידי לדעת ?

מאזדה 2

סיאט איביזה

I20

קיה פורטה או סיד מודל 2011 ומעלה .

תודה מראש .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המזדה 2 כבר מיושנת,האיביזה עם גיר.. טוב תריץ DSG.

הI20 אופציה טובה,אבל לדעתי וגם אני נסעתי עליה בחיפה זה הרכב הזה:

http://www.motori.co.il/camp.php?id=74-מאובזר ניראה טוב,בעליות של חיפה עליתי באזור ה120,רכב נמרץ.

יש גם באתר הזה עוד רכבים מעניינים כמו קרוז סטיישן ב91.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המזדה 2 כבר מיושנת,האיביזה עם גיר.. טוב תריץ DSG.

הI20 אופציה טובה,אבל לדעתי וגם אני נסעתי עליה בחיפה זה הרכב הזה:

http://www.motori.co.il/camp.php?id=74-מאובזר ניראה טוב,בעליות של חיפה עליתי באזור ה120,רכב נמרץ.

יש גם באתר הזה עוד רכבים מעניינים כמו קרוז סטיישן ב91.

רכב אמין ?

חשוב שיחזיק יותר מה-3 שנים המקובלות היום . הוא ישאר אצל אישתי בעתיד שאני יקנה לעצמי רכב .

לגבי סטיישן קצת בעייתי ברחוב שלי שהחניה מוגבלת מאוד לרכבים ארוכים .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכול יכול לקרות,אבל אני היום אם לקנות סופר מיני הייתי הולך על הקליאו,מאוד הרשימה אותי.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...