Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רציתי לדעת אם זה משנה ששמים נגיד חוט בעובי 2 סנטימטר או אם אני ישים שני חוטים ביחד של 1 סנטימטר כל אחד ?

מקוה שהבנתם אותי

אבי

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם
שלום

רציתי לדעת אם זה משנה ששמים נגיד חוט בעובי 2 סנטימטר או אם אני ישים שני חוטים ביחד של 1 סנטימטר כל אחד ?

מקוה שהבנתם אותי

אבי

איכות הצליל ! (תקנו אותי אם אני טועה)

Suzuki Jimny

פורסם

אני מתכוון שנגיד חוט חשמל אני צריך 8G

זה משנה אם אני ישים שני 16G צמודים ?

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם
אני מתכוון שנגיד חוט חשמל אני צריך 8G

זה משנה אם אני ישים שני 16G צמודים ?

לפי מה שידוע לי אין הבדל

איכות הצליל ! (תקנו אותי אם אני טועה)

תקנו.

אתה טועה

פורסם

כמובן שיש הבדל, משום ששני כבלים של 16 גייג, הם לא עם אותו השטח, של אחד של 8 גייג.

(שני סאבים של 12 " הם לא באותו השטח של סאב אחד של 24" , דוגמא יותר ברורה..)

אין דבר כזה הבדל צליל, אלה אם כן יש לך כבר נפילות מתח מהספקים רציניים, ואז אולי אתה תחשוב שאיבוד הספק=איכות צליל ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כל עוד תיהיה לנו את אותה כמות הנחושת, אין בעיה להשתמש בכבלים נפרדים.

לדוגמה... לכבל 8 גייג' משתווים שני כבלים של 10 גייג'. (11 גייג' ליתר דיוק).

אין בעיה אם תריץ שני כבלים של 10 גייג'.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

התשובה המדוייקת ביותר היא בהתנגדות החוט, אם חיבור שני החוטים יתן לך התנגדות שווה לחיבור חוט אחד אז לא יהיה הבדל אבל זה תלוי בסוג החומר שממנו עשויים החוטים .

פורסם

SCORPION התנגדות החוט ?!

בוא נראה, אנחנו משתמשים בנחושת.

איזה מוליך אתה מכיר שההתנגדות שלו, משמעותית יותר זניחה?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
כמובן שיש הבדל, משום ששני כבלים של 16 גייג, הם לא עם אותו השטח, של אחד של 8 גייג.

(שני סאבים של 12 " הם לא באותו השטח של סאב אחד של 24" , דוגמא יותר ברורה..)

אין דבר כזה הבדל צליל, אלה אם כן יש לך כבר נפילות מתח מהספקים רציניים, ואז אולי אתה תחשוב שאיבוד הספק=איכות צליל ..

בחור חכם !. תלמד. תשכיל.

רציתי להוסיף תמונה להמחשה.......אבל ההסבר שלו מספיק טוב.....גם למשתמשים הקשים שביננו. :-D

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

תתקנו אותי אם אני טועה, אך אם אינני טועה

השטח של 3 כבלים של 16 GAUGE הוא בדיוק שטח של עובי כבל של 8 GAUGE

לא ככה תמיר ?

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...