Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Golf TDI 2001 ריח של דלק בלילה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי golf tdi 2001 (סולר) שעשתה 340k ללא שום בעיה לא אוכלת לא שמן ולא מים לא מתחמם ולא מעשנת.ממש מבסוט על האוטו.

הבעיה היחידה שיש לי מאז שקניתי את האוטו זה שיש ריח חריף של דלק שרוף או שזה ריח של פיח,כשאני נוסע בלילה, גם אחרי שהאוטו מתחמם אני חייב לסגור את החלונות כדי לא להריח את הריח.(אני מניח שהריח יוצא מהאגזוז).

התופעה הזאת לעולם לא מתרחשת ביום..

מישהו חווה פעם תופעה דומה?

תודה

פורסם

יכול להיות צינור של נשם שמן במנוע, הוא נסדק/נשבר, ומוציא עשן לתא המנוע, ואתה מריח את הריח.

תנסה לנסוע עם חלונות סגורים ומזגן מופעל על סירקולציה פנימית ותראה אם הריח עדיין קיים.

בכל אופן, תבדוק את הנשמים במנוע.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם
יכול להיות צינור של נשם שמן במנוע, הוא נסדק/נשבר, ומוציא עשן לתא המנוע, ואתה מריח את הריח.

תנסה לנסוע עם חלונות סגורים ומזגן מופעל על סירקולציה פנימית ותראה אם הריח עדיין קיים.

בכל אופן, תבדוק את הנשמים במנוע.

תודה על התגובה.

כשאני סוגר את החלונות אז לא מריחים את הריח. רק עם חלונות פתוחים.

אבל אם זה היה הנשם שמן במנוע אז מדוע הריח הזה מופיע רק בנסיעות בלילה ומעולם לא קורה ביום?

• תוכן חדש...