Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2011

yuda_mahlof
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חדש בפורום !

מחפש לקנות רכב לבן שלי עד 60 אלף שקלים מכיון שהובטח לו אם יעבור טסט ראשון ועבר כמו גדול !:)

מצאנו באהרוני בנתניה מאזדה 3 2011 90 אלף קילומטר במקום 82 אלף מחירון . 63500 מחיר שלהם ואחרי מקדמה של כמה אלפים יוצא מהו כמו 1000 שקלים בחודש .. לפני שסגרנו את העסקה ראינו גם מאזדה 2 ב63000 2012 גם ב 60 אלף שקלים במקום מחירון . עכשיו הילד לקח זמן לחשוב כי מבחינתי זה בחירה שלו שמדובר על אותו מחיר ורציתי לדעת ולקבל המלצות ממכם על שתי הרכבים קילומטר ועוד .. אשמח אם תעזרו תודה רבה ושבת שלום :)

פורסם

סגרתם כמעט עיסקה בלי לבדוק את הרכב במכון?

ועוד מגרש בנתניה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
סגרתם כמעט עיסקה בלי לבדוק את הרכב במכון?

ועוד מגרש בנתניה?

כמובן שבדקנו אותו ולא נמצא בעיה כל שהיא ..אבל בגלל שהוא מתלבט בין שני הדגמים שמחתי לקבל כאן המלצות מאנשים שמבינים ..

פורסם

אני לא מבין למה לקנות לילד רכב משפחתי. אפשר לקנות רכב קטן מודרני יותר שיהיה חסכוני יותר בהרבה בדלק ויחסוך לו בהוצאות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אני לא מבין למה לקנות לילד רכב משפחתי. אפשר לקנות רכב קטן מודרני יותר שיהיה חסכוני יותר בהרבה בדלק ויחסוך לו בהוצאות.

זה הבחירה שלו .. מה ההיתה ממליץ ?

פורסם

בין שניהם הייתי הולך על המזדה 2,גם 30 אלף ק"מ פחות,יותר חדשה,לא עגלה אבל קח בחשבון שבגירסת הבסיס ACTIVE יש רק 2 כריות אוויר לעומת דינמיק שיש 6,אגב בדיקת הרכב אצלך?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
זה הבחירה שלו .. מה ההיתה ממליץ ?

רכב קטן מודרני ידני וחסכוני, לא רכב שיעשה 1:9-1:10 בעיר.

אין היגיון לקנות רכב כמו ה3 לנהג חדש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

למגרשים בנתניה לא הייתי מתקרב במיוחד לא לזה שהזכרת כאן.

אחרי הסרטון הבא,לא נראה לי שגם אתה תרצה :

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
למגרשים בנתניה לא הייתי מתקרב במיוחד לא לזה שהזכרת כאן.

אחרי הסרטון הבא,לא נראה לי שגם אתה תרצה :

אל תשכח שזה היה ב2005 והשתנה הרבה מאז .. מה אתם אומרים על מאזדה 3 2011 או פיאט 500 2014?

פורסם

ה500 פחות חזקה ומרווחת אבל ניראית מצוין וחיסכונית יותר.

פורסם

תקנה לו את הפיאט,כאחד שגדול ממנו בשנתיים ומההתחלה היה נוהג על משפחתיות ווואנים הייתי בכיף לוקח רכב קטן עם שיק כמו הפיאט 500.

גם לא יכאב לו בכיס כשהוא יתדלק.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
תקנה לו את הפיאט,כאחד שגדול ממנו בשנתיים ומההתחלה היה נוהג על משפחתיות ווואנים הייתי בכיף לוקח רכב קטן עם שיק כמו הפיאט 500.

גם לא יכאב לו בכיס כשהוא יתדלק.

גם אני חשבתי אותו הדבר .. מבחינת הדגם איזה 500 ההיתה ממליץ ? הבנתי שיש כמה דגמים ומבחינת הגודל היא לא מתאימה יותר לבחורה ?

פורסם

היא לא מתאיה לכל גבר,צריך גבר שאוהב שיק.

זאת הפתעה לבן שלך? או שהוא שותף מלא בתהליך הקנייה? שלא יקרה מצב שהוא יחשוב שזה אוטו נשי ויתאכזב.

מבחינת דגמים אני פחות מבין,כנראה הם מוכרים את הדגם הכי פשוט. אגב ראיתי שיש להם שמה מבחר של פיאטים כשעברתי ליד המגרש אתמול.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
היא לא מתאיה לכל גבר,צריך גבר שאוהב שיק.

זאת הפתעה לבן שלך? או שהוא שותף מלא בתהליך הקנייה? שלא יקרה מצב שהוא יחשוב שזה אוטו נשי ויתאכזב.

מבחינת דגמים אני פחות מבין,כנראה הם מוכרים את הדגם הכי פשוט. אגב ראיתי שיש להם שמה מבחר של פיאטים כשעברתי ליד המגרש אתמול.

הוא שותף מלא האמת שהחלום שלו זה הCX5 של מאזדה אבל עוד לא זכיתי בלוטו חח . בכל אופן אני חושב שנילך על המאזדה 3 2011 היא מגיעה

שנה : 2011

קמ: 90000

מחירון : 83500

מחיר : 62.350

מה אתם אומרים ??

• תוכן חדש...