Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זה באמת בנזין דלק זה יכול לחסל את המנוע אז גש דחוף למוסך שיבדקו האם זה באמת בנזין ואם כן יתקנו מייד את הגורם לכך

פורסם
אם זה באמת בנזין דלק זה יכול לחסל את המנוע אז גש דחוף למוסך שיבדקו האם זה באמת בנזין ואם כן יתקנו מייד את הגורם לכך

ממה זה יכול להיות ואיך ?

פורסם (נערך)

גומיות של שסתומים? מה הקשר?

אגב יש שמני מנוע שיש להם ארומה שמזכירה דלק אז שלא יטעו פה

עריכה אחרונה על ידי Dan-idin
פורסם

איזה רכב זה? חובה לפי כללי הפורום לציין דגם רכב ושנת ייצור בכותרת של כל הודעה.

לדוגמא אם זה משהו ישן עם משאבת דלק מכאנית, יכול להיות שהיא מכניסה דלק לשמן מנוע.

פורסם

לדוגמא אם זה משהו ישן עם משאבת דלק מכאנית, יכול להיות שהיא מכניסה דלק לשמן מנוע.

שלום

היחידי אבל היחידי שלא כתב שטויות!!! כולל המומחים!

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

צודק אבל לא צריך לחפש רכבים ישנים ועתיקים של אספנות אלא רכבים מודרנים עם הזרקה ישירה שיש להם משאבת דלק מכנית יחד עם חשמלית כדי להגיע ללחצי עבודה גבוהים

עוד סיבה זה כמובן מזרקים דולפים

פורסם
שלום

היחידי אבל היחידי שלא כתב שטויות!!! כולל המומחים!

בברכה בני ל.

בני, תתקדם !

בגולף דור 5 מנוע FSI עם הזרקת דלק ישירה משאבת הדלק ללחץ גבוה מופעלת על-ידי זיז של הקאמשפט וכשל במשאבה בדרך כלל מתבטא

בנזילת דלק שמתערבב עם שמן המנוע.

תופעה ידועה בגולף דור 5 עודף שמן מנוע הנוצר בגלל ערבוב של שמן מנוע עם דלק בגלל כשל של המשאבה.

איזה כייף לי :)

פורסם
בני, תתקדם !

בגולף דור 5 מנוע FSI עם הזרקת דלק ישירה משאבת הדלק ללחץ גבוה מופעלת על-ידי זיז של הקאמשפט וכשל במשאבה בדרך כלל מתבטא

בנזילת דלק שמתערבב עם שמן המנוע.

תופעה ידועה בגולף דור 5 עודף שמן מנוע הנוצר בגלל ערבוב של שמן מנוע עם דלק בגלל כשל של המשאבה.

שלום מרק.

עוד פעם אתה?

כבר סיכמנו שאתה לא מכונאי רכב! למה אתה מתחיל איתי שוב? לא למדתה לקח מהעבר?

אני לא כתבתי כלום ולא התייחסתי לרכב אספנות בכלל!!! מה אתה מבלבל לי את העיגולים ?

ההבדל בינינו שאני מנהל מוסך בפועל ואני יודע ומכיר את התופעה מצוין.

בברכה בני ל העתיק!

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני העתיק מפורום אספנות ששם אתה באמת כוכב

אך אחד לא כותב שאתה טועה בעניין המשאבה אבל אתה טועה אם נראה לך שזה הדבר היחיד שיכול לגרום לדילול שמן עם דלק

פורסם

שלום בני לוי הענתיקה :-(.

אני לא מתחיל איתך אלא גומר איתך :lol:.

אתה התייחסת לרכב יישן כאילו רק ברכב כזה קיימת משאבת דלק מכנית ולכן רציתי להזכירך שגם ברכבים חדשים קיימת משאבת דלק מכנית

והתופעה יכולה לקרות גם ברכב מודרני.

אני שמח שאתה מנהל מוסך אבל אל תשכח שיש עוד אנשים שלמדו בכוחות עצמם מכונאות רכב ויודעים דבר או שתיים.

איזה כייף לי :)

פורסם

שברולט אוואו 5 דל׳ 2009

• תוכן חדש...